Antena Meniu Search
x

Update Atac în Moscova. Primele imagini filmate de teroriştii ISIS în timpul masacrului de la Crocus Hall City. Suspecții, duși în capitală la audieri

Gruparea teroristă Stat Islamic a publicat primele imagini din timpul carnagiului care a avut loc în centrul comercial Crocus, din Moscova. Videoclipul are puţin peste 1 minut, însă e de o cruzime de nedescris. 

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 12:43

Vezi și

UPDATE: Suspecţii arestaţi după atacul de vineri de la Moscova au fost aduşi la sediul Comitetului de anchetă de la Moscova, a anunţat duminică agenţia de presă rusă RIA preluată de Reuters.

Comitetul de anchetă a anunţat totodată că bilanţul masacrului de la sala de concerte Crocus de la periferia capitalei ruse a crescut la 137 de persoane, între care trei copii, de la cifra de 133 comunicată mai devreme.

Au fost de asemenea identificate până acum 62 dintre victime, iar la faţa locului au fost găsite două puşti de asalt şi o mare cantitate de muniţie.

Imaginile înfiorătoare din timpul carnagiului au fost făcute publice de agenţia de presă afiliată grupării teroriste ISIS. 

Pe acelaşi subiect

Imaginile cu teroriştii care trag la întâmplare sunt greu de privit

Atacator: Vino, vino repede! Adu mitraliera, adu mitraliera! Omoară-i, să nu ai milă! 

Cu degetul pe trăgaci, teroristul a armat un Kalaşnikov modernizat, şi a pornit spre măcel. De aici, imaginile sunt prea dure pentru a fi difuzate. S-a tras la întâmplare.

Teroristul a tras în rafale, iar civilii au căzut la podea, seceraţi de gloanţe. După ce şi-a încheiat misiunea, atacatorul a pornit alături de ceilalţi terorişti într-un marş al morţii prin centrul comercial Crocus. Colegii lui erau echipaţi tactic din cap până în picioare - vestă antiglonţ, camuflaj, arme şi muniţie. 

Atacator: Necredincioşii au fost învinşi! Dumnezeu este mare! Am ieşit pentru Dumnezeu şi pentru religia Lui! 

Unul dintre atacatori a spus că a ucis pentru 5.000 de euro

Teroriştii şi-au declarat victoria după ce au ucis peste 100 de oameni. Prins ulterior de autorităţile ruse, unul dintre ei a spus că a ucis pentru bani. Un predicator i-ar fi promis 5.000 de euro.

-Concret, ce ți-a spus? 

- Nu știu, să ucid. 

- Pe cine?

- Ei mi-au trimis locul, totul. 

- Ți-au spus pe cine trebuie să ucizi? 

- Oameni, nu contează. 

Toții cei patru, anunţă autorităle ruse, fiind cetățeni ai Republicii Tadjikistan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Atac în Moscova. Primele imagini filmate de teroriştii ISIS în timpul masacrului de la Crocus Hall City. Suspecții, duși în capitală la audieri