Antena Meniu Search
x

Video Atacul între soți din Timiș a fost filmat. Un băiețel de 4 ani vede cum tatăl îi înjunghie mama și, speriat, încearcă să-i despartă

Ies la iveală imagini cu atacul şocant de lângă Timişoara, unde mama a cinci copii a fost înjunghiată de propriul soţ, care apoi şi-a dat foc. Camerele de supraveghere dovedesc că scenele de groază s-au întâmplat chiar sub ochii unuia dintre copii. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.04.2024, 15:13

Vezi și

Scenele de groază au avut loc într-o gospodărie din localitatea Moşniţa Veche, la 5 km de Timişoara. După ce şi-au împărţit vorbe grele, orbit de furie bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie în zona gâtului. Femeia este în stare stabilă, spun medicii care i-au acordat îngrijirile necesare.

Imaginile atacului de lângă Timișoara. Mama a fost înjunghiată sub ochii unuia dintre copii

Filmul atacului este absolut șocant, cu atât mai mult cu cât se petrece sub ochii unui copil de 4 ani. Camerele de supraveghere au surprins secundele de după. Astfel că, în imagini chiar vedem cum micuțul încearcă speriat să intervină între părinții săi. În tot acest timp, un alt copil - un bebeluș - era în curte, iar o fetiță de 3 ani este scoasă pe geam de nepotul victimei, un adolescent care, de altfel, a sunat primul la 112. Ulterior, serviciul de urgență a fost apelat și de alți vecini.

După ce și-a înjunghiat soția, bărbatul, de supărare, a stropit cu benzină anexa casei, în care chiar el locuia, iar apoi, cel mai probabil, s-a aruncat în flăcări. Acum, medicii legiști trebui să stabilească identitatea cadavrului carbonizat găsit acolo. 

Copiii au ajuns în grija rudelor, până când mama lor va fi externată. Oamenii legii au deschis în acest caz dosar penal pentru tentativă de omor, dar și ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Atacul între soți din Timiș a fost filmat. Un băiețel de 4 ani vede cum tatăl îi înjunghie mama și, speriat, încearcă să-i despartă