Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Moşniţa Veche, unde un bărbat a ars de viu în şopron după ce şi-a înjunghiat soţia. Cuplul avea 5 copii

Un scandal între soţi s-a terminat tragic pentru o familie din Timiş. Avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional. După ce şi-au împărţit vorbe grele, orbit de furie bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie în zona gâtului. Aceasta fost transportată la spital, însă calvarul nu se terminase. Ca să se răzbune, soţul a dat foc unui şopron din curtea casei şi a ars de viu odată cu el.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.04.2024, 10:32

Vezi și

Scenele de groază au avut loc într-o gospodărie din localitatea Moşniţa Veche, la 5 kilometri de Timişoara. În familia cu cinci copii, scandalurile erau la ordinea zilei. Însă, nimeni nu şi-a imaginat că vor ajunge atât de departe. Asta până când soţul a trecut de la vorbe, la cuţite.

Iulia Pop, reporter Observator: Vecinii au sunat la poliţie când au auzit strigătele de disperare ale femeii. Au găsit-o în curte într-o baltă de sânge.

Şi-a înjunghiat soţia, apoi şi-a dat foc în şopron

Femeia a fost transportată cu ambulanţa la spital. La scurt timp, însă, în timp ce primea îngrijiri medicale vecinii au sesizat că un şopron din curtea lor era mistuit de flăcări. Pompierii au intervenit şi au stins incendiul, însă nu s-au aşteptat să îl găsească în interior pe soţul agresor, fără viaţă.

Pe acelaşi subiect

Femeie: S-au certat, dar e de câteva zile cearta la ei. Probabil de la copii, mă gândesc.

Bărbat: Avea probleme că mai bea, venea. M-a sunat soacra lui, cum ar fi şi mi-a zis că nu poate veni la biserică. Pentru că nu a dormit noaptea, pentru că el s-a îmbătat, a făcut minuni, a spart.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

A fost deschis şi un dosar penal pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Moşniţa Veche, unde un bărbat a ars de viu în şopron după ce şi-a înjunghiat soţia. Cuplul avea 5 copii