Antena Meniu Search
x

Video "Atenţie se stinge lumina!" Iluminat public pe timp de noapte, cu program redus într-o localitate din Gorj

Facturile tot mai mari din ultima perioadă duc la decizii radicale. Cum şi utilităţile publice s-au scumpit, autorităţile locale sunt şi ele depăşite de costuri, aşa că taie... de unde pot. Edilul unei comune din Gorj a redus programul de iluminat public pe timp de noapte. Cu alte cuvinte, lasă localitatea în beznă pentru câteva ore. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 14.02.2022, 13:43

Vezi și

Facturile tot mai mari la energie electrică pun presiune pe primarii din România. Edilul din localitatea gorjeană Scoarţa a decis să oprească iluminatul public în intervalul oral 23-4 dimineaţa, tocmai pentru a-şi acoperi costul facturii. 

Sting lumina din cauza facturilor mari 

Dacă în trecut plătea 120.000 de lei, factura este acum dublă. A venit peste 230.000 de lei. Oamenii sunt nemulţumiţi şi spun că o astfel de măsură nu este tocmai bună pentru că sunt oameni care vin noaptea de la serviciu, iar vizibilitatea este redusă. 

Aceeaşi metodă a aplicat şi primarul din Botoşani. Şi acolo va fi oprit iluminatul public stradal din cauza facturilor mari la energia electrică, în intervalul orar 23-4 dimineaţa.

Şi edilul unei localităţi din Caraş-Severin a decis să oprească iluminatul public între 19.30-5.30 dimineaţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Atenţie se stinge lumina!" Iluminat public pe timp de noapte, cu program redus într-o localitate din Gorj