Antena Meniu Search
x

Video "Atunci mi-am dat seama". Mama gemenilor care au căzut de la etaj acuză pe altcineva de moartea lor

În urma tragediei din Ploieşti, care a şocat o ţară întreagă, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 face declaraţii pentru Observator. Femeia a povestit ce s-a întâmplat în noaptea respectivă. Între timp, Protecţia Copilului încheie procedura prin care să o decadă din drepturile părinteşti pentru cel de-al treile copil al său, singurul rămas în viaţă.      

de Redactia Observator

la 17.08.2021, 20:31

Vezi și

Andreea, mama gemenilor: Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat. Măsuţa era în colţul geamului. Şi de atunci mi-am dat seama, copiii mei au căzut pe geam. Sau s-a întâmplat ceva.

Este tot ce îşi aminteşte Andreea, la o săptămână după ce şi-a pierdut copiii. Femeia recunoaşte că era ocupată cu altceva, dar crede că vina pentru tragedie o poartă prietena ei, Alina

Andreea, mama gemenilor: Copiii, da, erau singuri în cameră. Cand a venit politia, eu am intrat in camera, m-a trimis politia... "Du-te, vezi ce fac copiii". Cand intru in camera, o vad... ditamai salteaua aia, nu puteam s-o ridic singura. Doar doi barbati o ridicau. Că era saltea veche. Şi unde era salteaua? Era data jos din pat. Cum puteau copiii astia sa mute salteaua? N-aveau cum, asta nu-mi iese din cap, n-aveau cum. 

Ce spune prietena femeii, pe care aceasta aruncă vina

Pe acelaşi subiect

Prietena femeii are altă explicaţie. 

Alina, prietena mamei: Băiatul cel mare a tras salteaua şi masa şi, din păcate, copiii s-au suit de pe saltea pe masă. Au stat la geam vreo 5 minute. S-au jucat. Din păcate, fata a căzut prima. Pe urmă băiatul. Ea a luat copiii, i-a bagat în cameră, pentru că nu putea femeia să facă live din cauza copiilor.

După targedie, femeia a fost internată la psihiatrie. Acum stă la părinţii ei. Singurul copil care i-a rămas în viaţă e în grija tatălui. 

Sorina Gliga, DGASPC Prahova: Noi monitorizăm situaţia copilului care se află acum împreună cu tatăl şi cu familia extinsă pe linie paternă. S-a constituit dosarul, îl vom finaliza în vederea solicitării instanţei de decădere din drepturile părinteşti a mamei. 

Mama gemenilor recunoaşte că s-a prostituat

Andreea, mama gemenilor: Nu sunt vinovată cu nimic. Poliţia m-a găsit nevinovată. Mi-a zis să stau liniştită. Vine mâine dimineaţă şi mă ia de aici, pentru că mă ameninţă foarte multă lume. Vreau să stau tot timpul lângă mormântul lor, să mă duc mereu să îi văd.

Femeia recunoşte că s-a prostituat, dar susţine că a recurs la asta pentru a-şi întreţine copiii. În ziua tragediei, femeia nu consumase droguri sau alcool. 

Violeta Tănase, Spitalul Judeţean Prahova: Nu are probleme psihiatrice. S-a externat la cerere, pe semnătură, având în vedere că urma înhumarea celor doi copii. 

Autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă după moartea gemenilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Atunci mi-am dat seama". Mama gemenilor care au căzut de la etaj acuză pe altcineva de moartea lor