Antena Meniu Search
x

Video Cum se apără mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul zece. Bunicul copiilor: ”Ne-au lăsat cu inima arsă”

Gemenii de doi ani care au căzut ieri de la etajul 10 au ajuns azi acasă la străbunica lor în sicrie. În timp ce mama e în continuare la psihiatrie, familia cauta bani de înmormântare. Moartea copiilor scoate la iveală detalii şocante: erau scoşi la cerşit de mama lor şi ar fi trebuit să fie în grija bunicii. Aceasta însă ar fi plecat în Italia fără să anunţe autorităţile.

de Redactia Observator

la 13.08.2021, 19:53

Vezi și

Rudele gemenilor Beatrice și Moise sunt devastate de durere. Bunicul lor a spus că ”cei doi care au plecat la Domnul sunt îngeri cu adevărat și ne-au lăsat cu inima arsă”. Și unchiul gemenilor își amintește cât de cuminți erau cei mici. ”Erau bine, sănătoși, cei mai cuminți copii erau. Mi-e o milă de ei, că erau nepoții mei. Am ținut mult la ei”.

Străbunica gemenilor a mers de dimineaţă să îi ia de la morgă.

Maria Rahoveanu, străbunica copiilor: ”Noi ducem acum copiii la Drăgănești. Ne-am împrumutat de bani. Suntem datori vânduți că ne-am împrumutat de bani ca să-i înmormântăm că nu putem să-i lăsăm ca pe niște câini. O doamnă de acolo de la morgă și cu altcineva ne-au mai dat bani, ne-au plătit de i-am scos de la morgă, că mai aveam nevoie de patru milioane”.

De la Psihiatrie, mama gemenilor le-a spus rudelor că geamurile la dormitor erau rabatate

Pe acelaşi subiect

Străbunica spune că a vizitat-o pe mamă în spital şi a aflat varianta ei asupra celor întâmplate. Întreaga familie o acuză pe prietena care locuia cu ei în apartament că ar fi împins copiii pe geam.

Maria Rahoveanu, străbunica copiilor: ”Mi-a spus că geamul de la dormitor era rabatat. Și nu aveau cum să cadă copiii. Ea era în sufragerie cu băiatul ala de 5 ani, îl culca pe picioare”.

De fapt, mama era Live pe Facebook şi asculta manele, când sirenele ambulanţelor au răsunat în faţa blocului.

Gemenii ar fi trebuit să se afle în grija bunicii materne

Maria Rahoveanu, străbunica copiilor: ”Suntem Poliția și Pompierii. Și atunci a dat drumul la ușă, a pus deodată mâna pe fața, fata aia, și a spus da ce am făcut de veniți să mă arestați. Și le-a spus cum stați în casă și copiii morți. Ea zice: Cum să fie copiii mei morți în stradă, când geamul e închis. Coboară cu noi că cei mici sunt morți în stradă”.

Asistenta maternală care se ocupa de cazul familiei spune că bunica maternă a semnat că gemenii sunt în grija ei, dar a plecat în Italia fără să anunţe autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cum se apără mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul zece. Bunicul copiilor: ”Ne-au lăsat cu inima arsă”