Antena Meniu Search
x

Video O familie întreagă a ajuns la spital după ce a mâncat caş cumpărat din piaţă

Incident şocant în Focşani! O familie întreagă a ajuns în spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară după ce a mâncat caş tradiţional cumpărat din piaţă. DSP a deschis o anchetă în acest caz. 

de Adrian Obreja

la 03.07.2024 , 14:09

După ce au fost sesizaţi, inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică au făcut controale atât la domiciliul familiei care a ajuns la spital, cât şi în piaţă, dar şi la stâna de unde provenea acea brânză. Au fost prelevate mai multe probe şi toate acele probe arătau existenţa unor substanţe foarte periculoase pentru organismul uman.

Au ajuns la spital din cauza caşului 

Cele mai grave probleme au fost descoperite în piaţă, în hala de produse lactate, unde mizeria era la ea acasă, pentru că personalul nu igieniza niciodată acea zonă, au fost găsite frigidere foarte murdare, nu existau substanţe pentru igienizare. Ba mai mult, inspectorii au găsit o ladă frigorifică cu brânză în vestiarul care se schimbau când veneau la serviciu cei care se ocupau de curăţenia în piaţă. Pentru toate aceste nereguli, cea mai mare amendă a încasat-o Administraţia Pieţelor Publice Agroalimentare din Focşani, vorbim despre 39.000 de lei.

Vezi și

În acelaşi timp a fost amendat cu 8.600 şi comerciantul care a vândut brânza în piaţă, dar şi proprietarul stânei de unde acel caş provenea. Cât despre familie, aceasta a ajuns la spital chiar în ziua în care a cumpărat brânza şi a mâncat din ea pe 23 iunie, toţi cei trei membri au fost internaţi timp de două zile, aveau o stare fizică foarte proastă, prezentau dureri de cap, vărsături şi frisoane. Au primit tratamentul necesar pentru astfel de toxiinfecţie alimentară, după care au fost externaţi pe 25 iunie, iar acum se află în afara oricărui pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » O familie întreagă a ajuns la spital după ce a mâncat caş cumpărat din piaţă