Antena Meniu Search
x

Video "Au fost în jur de 3 pumni încasaţi în nas, doi în gură. Ştiu că am căzut pe jos". Mărturiile de coşmar ale doctoriţei din Feteşti, bătută în camera de gardă

Mărturii de coşmar din camera de gardă! Doctoriţa de la Feteşti, bătută săptămâna trecută de un pacient nemulţumit, s-a întors acasă, după ce a fost internată cu o mulţime de fracturi. A povestit pentru prima dată scenariul atacului brutal. Şi chiar dacă se teme de alt incident, se va întoarce la serviciu. Cu aceeaşi teamă îmbracă halatul zilnic nouă din 10 medici români, spune un studiu.

de Cătălina Buzoianu

la 02.09.2022, 19:55

Vezi și

"Au fost în jur de 3 pumni încasaţi în nas, 2 în gură. Ştiu că am căzut pe jos, sau am fost dărâmată, aici nu reuşesc să-mi amintesc toate aspectele şi că la un moment dat mi-au povestit fetele că erau 3 persoane de sex masculin deasupra mea", a declarat Ioana Costandache - medic. Ioana Costandache a fost atacată de un tânăr rănit la picior, care a început să facă scandal de cum a intrat în camera de gardă din Feteşti, însoţit de mama lui şi doi prieteni.

Bătăuşii sunt anchetaţi de poliţişti. În libertate

Ultimul studiu făcut în România arată că nouă din 10 medici au fost agresaţi verbal sau fizic în timpul serviciului. Criza de doctori din spitale provoacă des incidente. "Era în stare de ebrietate el şi grupul şi a fost efectiv supărat din cauza faptului că nu a fost consultat în 3 secunde", spune medicul. Bătăuşii sunt anchetaţi de poliţişti. În libertate. Doctoriţa se teme să nu se răzbune pe ea pentru că i-a reclamat, dar se va întoarce la serviciu. Crede că sistemul de pază din spitale trebuie îmbunătăţit. Ca să nu aibă de suferit şi alţi medici ce a suferit ea.

"Fractură de piramidă nazală, de sept nazal şi hemosinus stâng. Au rămas nişte repercursiuni fizice", a declarat Ioana Costandache - medic. Un studiu făcut pe medicii din Bucureşti arată că cei mai mulţi dintre doctorii atacaţi de pacienţi rămân cu traume mult timp după incident, iar stresul ajunge să le afecteze şi viaţa de familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Au fost în jur de 3 pumni încasaţi în nas, doi în gură. Ştiu că am căzut pe jos". Mărturiile de coşmar ale doctoriţei din Feteşti, bătută în camera de gardă