Antena Meniu Search
x

Video Au început să apară "vestitorii" primăverii. Unii români ajung să plătească şi 3.000 de lei

Temperaturile sunt în creştere, iar "vestitorii" primăverii au început să îşi facă apariţia. Gropile din asfalt, căci la ele ne referim, ne aduc şi primul drum la service. Unul costisitor, de altfel, pentru care şoferii ajung să plătească în unele cazuri chiar şi 3.000 de lei. 

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 09:15

Vezi și

David este pilot de raliuri, dar și șofer pe străzile din Baia Mare. După ce a lovit o groapă în plin, a trebuit să meargă de urgenţă la service.

David Tarța: Circulăm foarte mult cu maşina, este inevitabil să ocoleşti fiecare groapă din oraş. Din păcate, trebuie schimbate suspensiile la maşină şi având în vedere că are puţini km, acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple acum

Schimbul îl va costa aproximativ 3.000 de lei, prețul fără manoperă. Asta pentru că David va munci cot la cot cu mecanicul pentru a-și înlocui piesele uzate. În această perioadă a anului, serviceurile au în reparație mult mai multe maşini decât se aşteptau.

Carol Blavenstein, mecanic: 10,15 maşini vin pe săptămână la verificări la sistemul de direcţie, la suspensie, cam acolo se întâmplă problemele cu gropile. 

Șoferii care circulă în zonă au ajuns să facă slalom printre gropi, pe contrasens.

Şofer: Pe sens, dacă mergem, mergem o bucată de drum, trebuie să trecem pe contrasens. Drumul este execrabil, de-a dreptul. 

Şofer: E crunt. trebuie să conduci pe contrasens. Şi dacă nu reuşeşti să intri pe contrasens, stai şi aştepţi, sau rişti să rupi maşina. 

Plombarea a început deja pe unele tronsoane de drum național, doar că şoferii s-au obişnuit ca gropile să reapară, chiar şi la puţin timp după ce drumurile au fost reparate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Au început să apară "vestitorii" primăverii. Unii români ajung să plătească şi 3.000 de lei