Antena Meniu Search
x

Video Au vrut operaţii estetice low cost şi au ajuns mutilate de o tânără de 23 de ani. "Aveam buza într-o parte, era oribilă"

O tânără de doar 23 de ani din Bucureşti a reuşit să păcălească sute de femei dornice să devină mai frumoase. Deşi nu are studii medicale, se prezenta drept estetician şi făcea injecţii cu acid hialuronic chiar în apartamentul în care locuia. Mai multe cliente au fost mutilate şi au avut nevoie de intervenţii chirurgicale. Şi falsa doctoriţă a ajuns la spital după o procedură greşită. 

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 14:29

Vezi și

Raluca s-a dus pentru injecţii în buze cu acid hialuronic şi a ieşit mutilată. 

Raluca, victimă: Am simţit că-mi pune prea mult acid în partea din dreapta. A zis: păi ai buzele strâmbe. Ba nu, nu le am. Şi a zis: lasă că vedem la sfârşit. Şi la sfârşit, nu vă exagerez. Aveam buza într-o parte. Era oribilă. M-am dus acasă şi am văzut că într-o parte erau maro, într-o parte erau albe pentru că nu îmi mai circula sângele. 

Victima a fost la un pas de operaţie. 

Raluca, victimă: Am fost la o clinic profesională şi mi-au topit tot acidul. Mi-au zis de la clinică, că dacă mai stăteam trei zile făceam necroză. 1.200 de lei în total, am dat la ea. 

Pe acelaşi subiect

Prin mâna falsei doctoriţe de 23 de ani au trecut sute de fete, încântate de preţurile mici ale intervenţiilor.  

Cosmina Balint, reporter Observator: Pretinsa esteticiana își desfășura activitatea intr-un apartament de la etajul 8 al acestui bloc iar preţul pentru fiecare intervenție cu acid hialuronic era de 600 de lei.

Falsa esteticiană îşi promova activitatea pe internet. Toţi vecinii ştiau că are un cabinet fix unde locuia. 

Colega de apartament a esteticienei nu a vrut să povestească ce a văzut. 

Anchetatorii au descins de dimineaţă în locuinţa ei. Au găsit seringi, sticle cu acid hialuronic şi alte ustensile pe care le folosea la intervenţiile chirurgicale, dar şi aproape 4.000 de lei, bani pe care nu i-a putut justifica. Tânăra a fost dusă direct la audieri. 

Bogdan Ghebaur, reprezentant Poliţia Capitalei: În fapt, din anul 2022 până în prezent o femeie ar fi efectuat mai multe intervenţii de natură estetică asupra mai multor persoane, cauzându-le unora dintre ele mai multe vătămări care au necesitat intervenţii de urgenţă a unor medici specialişti.

Medicii spun că în ultima perioadă au primit zeci de paciente cu probleme după astfel de intervenţii. 

Alex Lupoi, medic rezident: Au complicaţii de la cele mai uşoare care sunt granuloame. la complicaţii mai severe cum ar fi necroza vasculară. Dacă nu faci în buze şi îl faci la nas sau la pomeţi, poţi să rişti de la orbire la deces.

Tânăra este cercetată sub control judiciar.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Au vrut operaţii estetice low cost şi au ajuns mutilate de o tânără de 23 de ani. "Aveam buza într-o parte, era oribilă"