Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Au vrut să fugă de poliţie, dar au pierdut controlul şi au intrat cu maşina într-un TIR parcat, în Galaţi. Ce au găsit agenţii

A fost urmărire ca în filme pe străzile din Galaţi, după ce într-o maşină staţionată cu motorul pornit au fost observaţi doi tineri cu un comportament agitat. 

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 09:29

Un echipaj a încercat să-i legitimeze, dar maşina nu a oprit la semnalele agenţilor. Aceştia au pornit în urmărirea autoturismului care a lovit autospeciala de poliţie de mai multe ori. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul şi a intrat într-un TIR parcat pe sensul opus. Deşi au părăsit în fugă locul accidentului, indivizii au fost imobilizaţi în scurt timp. 

Poliţiştii au descoperit că şoferul avea permisul suspendat, iar autoturismul plăcuţe false de înmatriculare. De asemenea, un pliculeţ suspect în care era o substanţă de culoare albă a fost ridicat pentru probe. 

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat iar, în funcție de rezultatul analizelor toxicologice, vor fi dispuse măsurile legale ce se impun", a declarat Felicia Tudoran, IPJ Galaţi .

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » Au vrut să fugă de poliţie, dar au pierdut controlul şi au intrat cu maşina într-un TIR parcat, în Galaţi. Ce au găsit agenţii