Antena Meniu Search
x

Foto "Au vrut să îl taie în bucăți". Atac mafiot în Brăila: Un tânăr a ajuns tăiat cu maceta la spital, iar medicii i-au amputat degetele de la mâini

Caz șocant în Brăila. Un bărbat de 33 de ani a fost atacat cu cuțitele, în plină stradă, de mai mulți indivizi mascați. În urma atacului brutal, care ar fi fost o reglare de conturi între victimă și agresori, bărbatul a ajuns la spital cu răni grave. Medicii au fost nevoiți să-i amputeze degetele de la mâini.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 13:12

Atac mafiot în Brăila: Un tânăr a ajuns tăiat cu maceta la spital, iar medicii i-au amputat degetele de la mâini
Atac mafiot în Brăila: Un tânăr a ajuns tăiat cu maceta la spital, iar medicii i-au amputat degetele de la mâini

Atacul brutal s-ar fi petrecut sâmbătă seară, puțin după ora 23:00. Victima ar fi Popa Ionuț, zis Pinocchio, şi ar fi membru al unei grupări interlope. Atacul asupra lui ar fi fost, de fapt, o reglare de conturi. El a fost tăiat și înjunghiat de mai multe ori, apoi atacatorii au fugit.

Medicii i-au amputat ambele mâini, după atacul brutal

„Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți. A fost vorba de amputație mână bilateral în cazul lui”, au declarat surse medicale pentru DeBrăila.ro.  Victima a ajuns la Spitalul Județean în stare extrem de gravă. Avea răni grave provocate prin înjunghiere, fracturi la tibie și traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracraniană. În urma atacului, medicii de la Brăila au fost nevoiți să îi amputeze degetele de la mâini. Ulterior, el a fost transferat la Spitalul "Floreasca" din Capitală.

Polițiștii au început acum o achetă de amploare sub coordonarea procurorului criminalist. Potrivit primelor informații, autoritățile ar avea deja un cerc de suspecți, însă niciunul dintre atacatori nu a fost prins până la acest moment.

În urmă cu trei săptămâni, victima s-ar fi dus într-o benzinărie, având asupra sa macete, topoare si pistol airsoft, în noaptea de 2 aprilie. Bărbatul s-ar fi luat la bătaie cu alți indivizi în benzinăria respectivă, apoi scandalul ar fi continuat în cartierul Brăilița. Acolo, polițiștii au găsit după bătaie, maceta, pistolul airsoft, cozi de topor, răngi. Cel care ar fi plănuit atacul din acea noapte ar fi chiar Popa Ionuț, bărbatul atacat acum.

Articol realizat cu ajutorul infromațiilor obținute de reporterul Observator, Adrian Obreja. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Au vrut să îl taie în bucăți". Atac mafiot în Brăila: Un tânăr a ajuns tăiat cu maceta la spital, iar medicii i-au amputat degetele de la mâini