Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Audieri surpriză în cazul medicului Mihai Lucan. Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a ajuns la DIICOT

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a mers la DIICOT, pentru a da declaraţii în dosarul în care medicul Mihai Lucan este cercetat pentru delapidare.

de Redactia Observator

la 08.01.2018 , 13:25

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a mers luni, la DIICOT, pentru a da declaraţii în dosarul în care medicul Mihai Lucan este cercetat sub control judiciar pentru delapidarea Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

El este audiat în calitate de martor.

"A existat interesul foarte clar din partea unor oameni care se ocupă de transplat în România să nu existe reguli şi nu existat reguli, iar acele reguli puţine care existau au fost încălcate flagrant. Puteţi să vă uitaţi la cine a condus Agenţia Naţională de Transplant în ultimii ani", a afirmat Voiculescu la intrarea la DIICOT.

Articolul continuă după reclamă

Vlad Voiculescu - care la această oră se află la DIICOT - a mai spus că Florian Bodog a fost în Ministerul Sănătăţii cu mult timp înainte de a fi ministru şi chiar a făcut parte din echipa de control care a mers în inspecţie la ANT în urmă cu şapte ani.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Audieri surpriză în cazul medicului Mihai Lucan. Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a ajuns la DIICOT