Antena Meniu Search
x

Video Accidentul din 2 Mai, filmat cu camera GoPro de Sebastian. Tatăl victimei: "Am 50 de minute, exact moartea lui. Vaietele copiilor mi-au rămas în cap"

Accidentul din 2 Mai a fost înregistrat de o cameră purtată la piept de Sebastian, unul dintre cei doi studenţi care şi-au pierdut viaţa. Aparatul a fost găsit în borseta tânăului de tatăl său, care e convins că Sebi e cel care i-a ghidat paşii. Speră că înregistrarea va fi folosită la anchetă şi va ajuta să se facă dreptate. Între timp, Vlad Pascu e reprezentat de o nouă avocată, care îşi promovează serviciile şi pe TikTok

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 19:25

Vezi și

"Am găsit ceva ce avea el, la el. În seara aceea a accidentului. O cameră GoPro", spune Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian. Este mărturia cutremurătoare a tatălui lui Sebastian, studentul care alături de Roberta a fost ucis la intrarea în 2 Mai de şoferul drogat. Bărbatul spune că a avut o premoniţie şi a răscolit borseta purtată de fiul său în noaptea accidentului.

Accidentul de la 2 Mai, înregistrat de victimă

"Dumnezeu a făcut că exact în momentul când l-a omorât s-a pornit camera. Şi am 50 de minute, exact moartea lui", adaugă Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian. Tatăl a ascultat îndurerat filmul tragediei. "Vaietele copiilor după accident mi-au rămas în cap şi nu cred că o să-mi mai iasă niciodată. Am avut puterea să ascult tot, dar este ceva dezastruos", continuă bărbatul.

Înregistrarea va ajunge la poliţie pentru a fi folosită ca probă în anchetă. Tatăl lui Sebastian e convins că justiţia va face dreptate în cazul fiului său. Însă nu crede în vindecarea sistemului. "Nu sunt doar ei vinovaţi, sunt mult mai mulţi. Şi capetele de sus nu vor cădea niciodată", este convins Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian.

Pe acelaşi subiect

Ce apărare îşi pregăteşte Vlad Pascu

Între timp, continuă audierile pentru Vlad Pascu. Astăzi a ajuns la DIICOT.  Înainte a beneficiat de sfaturile noii sale avocate. Femeia l-a vizitat în arest îmbrăcată într-o fustă scurtă şi cu o bluză decoltată. "Nu dau declaraţii, vă daţi seama, dacă dădeam ieşeam până acum şi făceam un comunicat de presă", spune avocata lui Vlad Pascu.

Avocata lui Vlad Pascu face parte din baroul Constanţa. Pe TikTok foloseşte versuri din BUG Mafia ca să arate pentru ce infracţiuni îşi poate reprezenta clienţii: "Dacă ştii, frate, să furi, fură tu cum ştii, dacă ştii frate să bei, atunci bea tu pentru toţi, dacă ai omorât un om, scapă tu cum poţi".

Este o abordare total diferită faţă de prima avocată a lui Vlad Pascu. "Nu este fiu de beizadea, aşa cum s-a precizat. Părinţii nu sunt oameni cu bani. Sunt nişte oameni simpli, normali", sublinia Luminiţa Popescu, avocat.

Afacerile familiei Pascu

De fapt, familia Pascu deţine un veritabil imperiu imobiliar. A ridicat cartiere de lux în Bucureşti şi în judeţul Constanţa. Aveau peste 300 de proprietăţi, unele în staţiuni, pe care le închiriau sau le vindeau. 

Imagini filmate cu camera ascunsă: "În 2015 s-a construit o parte, s-a finalizat următoarea parte în 2016. De atunci n-au mai venit. Păi au luat atunci, au mai vândut... Au luat la început mai multe, au vândut, proiectul nu s-a finalizat".

"Pe numele meu există în momentul de faţă businessuri de mai mulţi bani decât o să aveţi voi dacă faceţi foamea cu pateu toată viaţa", spunea Vlad Pascu într-o filmare.

Înainte de tragedie, Vlad Pascu a mai fost prins de două ori cu droguri. DIICOT nu a deschis dosar penal, dar l-a trimis la Agenţia Naţională Antidrog să fie consiliat pentru a scăpa de dependenţă. Părinții, însă, au refuzat să îl trimită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accidentul din 2 Mai, filmat cu camera GoPro de Sebastian. Tatăl victimei: "Am 50 de minute, exact moartea lui. Vaietele copiilor mi-au rămas în cap"