Antena Meniu Search
x

Augustin Lazăr îi răspunde ministrului Justiției. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre demisie!

Procurorul general, Augustin Lazăr, a declarat, în această dimineaţă, că nu intenţionează să demisioneze, aşa cum i-a sugerat, aseară, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Procurorul general, Augustin Lazăr, a declarat, în această dimineaţă, că nu intenţionează să demisioneze, aşa cum i-a sugerat, aseară, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Întrebat dacă îşi va da demisia, procurorul general a răspuns răspicat: "Vă spun doar atât NU. Şi nici nu vreau să intru în polemici politice".

Citeşte şi: Zeci de tineri, ucişi de "BALENA ALBASTRĂ"! Administratorul JOCULUI MORŢII, interviu HALUCINANT: "Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală" (VIDEO)

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat duminică, la Antena 3, că în zilele următoare va avea discuții cu procurorul-șef al Parchetului general și al DNA, respectiv Augustin Lazăr și Laura Codruța Kovesi, iar în cel mult două săptămâni va lua o măsură, lăsând de înțeles că nu exclude nici ca cei doi să demisioneze.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: BALENA ALBASTRĂ omoară adolescenţii! Zeci de tineri transnistreni, identificaţi în COMUNITATEA SINUCIGAŞĂ. Anunţul făcut de ministerul de Interne de la Tiraspol

”Zilele următoare voi avea discuții cu procurorul general al PIICJ, Augustin Lazăr, și separat cu procurorul-șef de la DNA, Laura Codruța Kovesi”, a spus ministrul Justiției, Tudorel Toader, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Citeşte şi: "ŢARĂ, ŢARĂ, VREM OSTAŞI!". Armata, în căutare de recruţi voluntari. Vezi cum poţi deveni soldat pe bani

Apoi, ”voi face și o evaluare a lor. După evaluare, voi stabili măsurile pe care le voi lua”, a adăugat ministrul Toader.

Ministrul Justiţiei a lăsat de înțeles că nu exclude nici o demisie a celor doi.

"Eu nu exclud, ca în lipsa unei proceduri declanşate de mine, să aibă dânşii iniţiativa unei proceduri lăuntrice individuale privind modul în care s-au poziţionat la dispoziţiile legale, constituţionale", a mai spus Tudorel Toader.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Augustin Lazăr îi răspunde ministrului Justiției. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre demisie!