Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Autobuz cu 23 de copii, în şanţ, la Pischia, în Timiş. O adolescentă preluată de urgenţă de medici

Un autobuz cu 23 de copii a ajuns în şanţ, la Pischia, în Timiş, luni de dimineaţă. O adolescentă a fost preluată de urgenţă de medici.

de Cosmin Stăniloiu

la 13.01.2020 , 08:49

Autobuz în şanţ Autobuz cu 23 de copii, în şanţ, la Pischia, în Timiş. O adolescentă preluată de urgenţă de medici - Opinia Timişoarei

Un autobuz cu 23 de copii a ajuns în şanţ, la Pischia, în Timiş, luni de dimineaţă. O adolescentă a fost preluată de urgenţă de medici.

Un autobuz care transporta 23 de copii şi 4 adulti a derapat şi a ajuns în şanţ, pe un drum judeţean, nu departe de Timişoara.

Șoferul unui autobuz la bordul căruia se aflau 23 de copii și patru adulți a pierdut controlul volanului din cauza ceții dense. Pompierii au fost solicitați să intervină luni dimineaţă la un accident pe DC 60, între Pișchia și Bencecu de Sus.

Articolul continuă după reclamă

O fată în vârstă de 16 ani a făcut atac de panică şi a fost preluată de medici. La locul accidentului au ajuns 2 autospeciale de intervenție, 2 ambulanţe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, 2 ambulanțe SAJ.

Ceilalți copii nu au suferit răni şi vor fi duși la destinație cu un alt autobuz care era așteptat să sosească.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Autobuz cu 23 de copii, în şanţ, la Pischia, în Timiş. O adolescentă preluată de urgenţă de medici