Antena Meniu Search
x

Autocar cu 15 pasageri, accident îngrozitor pe Drumul European 85, în Ialomița. Două persoane rănite, încarcerate

Un autocar cu 15 pasageri și două autoturisme au fost implicate sâmbătă într-un accident produs pe pe Drumul European 85, în județul Ialomița. În aceeași zonă s-a produs cu puțin timp înainte un alt accident, în care care a fost un autoturism, care a intrat într-un copac.

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 13:59

- Shutterstock

ISU Ialomița anunță că în jurul orei 12.50, a fost sesizat cu privire la producerea unui accident pe E 85, la km 55, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, iar în sprijin a acționat și un echipaj al SAJ Ialomița.

Două persoane rănite, încarcerate

În urma impactului au rezultat două victime, din care una inconștientă, ambele blocate în autoturism. După extragere, acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni, potrivit Mediafax. Ulterior, în aceeași zonă, a avut loc un alt accident în care au fost implicate un autocar care transporta 15 persoane și două autoturisme.

În urma impactului, șoferii celor două autoturisme au fost răniți și au fost duși de un echipaj al Serviciul Județean de Ambulanță Buzău, aflat în trafic, la Spitalul Municipal Urziceni. Niciuna dintre persoanele aflate în autocar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Autocar cu 15 pasageri, accident îngrozitor pe Drumul European 85, în Ialomița. Două persoane rănite, încarcerate