Antena Meniu Search
x

Video Autocar plin cu pasageri, spulberat de TIR în Bihor. Doi oameni au zburat prin parbriz în urma impactului: "A fost dezastru!"

Accident cumplit, seara trecută, pe Drumul Naţional 76, din judeţul Bihor. Un autocar cu 20 de pasageri s-a ciocnit violent cu un TIR şi a fost aruncat de pe şosea într-o casă de pe marginea drumului. 12 persoane au ajuns la spital, iar traficul a fost paralizat în zonă zeci de minute. 

de Redactia Observator

la 07.10.2021, 08:29

Vezi și

Accidentul înfiorător a avut loc în localitatea Duşeşti, din judeţul Bihor. Într-o curbă, un TIR a lovit un autocar care venea din sens opus în care se aflau 20 de pasageri. În urma impactului, autocarul a fost proiectat într-o casă aflată pe marginea şoselei. 

Camelia Roșca – purtător de cuvânt ISU Bihor: Inspectoratul Judeţean de Urgenţă Crişana a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN76, la intrare în localitatea Duşeşti, eveniment în care au fost implicate două autovehicule. Echipajele medicale au evaluat cele 21 de persoane implicate în accident, 12 dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale.

În urma impactului violent, două persoane au zburat prin parbrizul autocarului. Martorii care au asistat la teribilul accident au fost primii care au intervenit.

Parbrizul de la autocar era căzut peste ea. Am fost cu vecinul, am întrebat-o cum se simte, ca să nu ne prindem de ea, să aibă probleme cu coloana sau ceva. Am ridicat parbrizul şi a ieşit singură.

Pe acelaşi subiect

Proprietara locuinţei a reuşit să fenteze moartea. Cu doar câteva momente înainte de producerea accidentului, parcase maşina în faţa casei şi a intrat în curte. Câteva zeci de secunde mai târziu, autocarul a spulberat maşina după impactul cu TIR-ul.

Mobilizare impresionantă după accidentul din Dușești

La faţa locului, mobilizarea de forţe a fost una impresionantă. Pentru salvarea victimelor s-au deplasat 4 echipaje de pompieri militari din cadrul a 3 subunităţi. 12 persoane au ajuns la spitalele din Oradea şi Beiuș, cu diverse traumatisme.

Au venit foarte multe salvări. Dezastru a fost!

Noroc cu şoferul autobuzului, că a fost inspirat şi a frânat! Că altfel... Şi că era maşina în faţă, că era o nenorocire extrem de mare.

Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute, iar circulaţia s-a desfăşurat alternativ, doar pe un singur fir. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Autocar plin cu pasageri, spulberat de TIR în Bihor. Doi oameni au zburat prin parbriz în urma impactului: "A fost dezastru!"