Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum a avut loc accidentul mortal cu un Dodge, pe un bulevard din Mamaia. Cu doar câteva clipe înainte, şoferul dădea flash-uri fără oprire

Viteza şi ploaia sunt o combinaţie mortală. Un tânăr din Brăila a murit dupa ce masina cu care se grăbea spre Năvodari a derapat, a lovit o alta parcată şi a pus la pământ un stâlp, pe Bulevardul Mamaia. Cu doar câteva clipe înainte de accident, şoferul le dădea flash-uri celor pe care încerca să îi depăşească.

De Andreea Filip la 06.10.2021, 20:00
Vezi și

Puţin trecut de ora 13, Bulevardul Mamaia. Aglomeraţie. Maşina din care se filmează e împinsă de pe banda a treia de o maşină sport, al cărei şofer e extrem de grăbit. Traversează un sens giratoriu, frânează în spatele altor maşini care circulă mai încet decât a lui. Le depăşeşte şi iese din obiectivul camerei, chiar înainte să intre într-o linie dreaptă, în care traficul este mai lejer. Accelerează. 

   

Ora 13.13. Imaginile camerei de luat vederi montată în primul autoturism depăşit surprind, în depărtare, impactul violent. Maşina cu sute de cai putere derapează, acroşează un autoturism parcat şi culcă un stâlp de pe marginea bulevardului. 

Tânărul şofer e captiv în bolidul încolăcit în jurul stâlpului. În câteva minute, în zonă ajung mai multe ambulanţe şi echipaje de descarcerare. 

Pe acelaşi subiect

Răzvan Parconie, ISU Dobrogea: La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD tip B si un echipaj SMURD tip C. Ajunși la fața locului, echipajele de intervenţie au extras victima din autoturism şi a fost predată echipajului SMURD tip C.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru şoferul vitezoman

Medicii s-au chinuit zeci de minute să îl ţină în viață pe şofer. A fost în zadar.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: În urma impactului a rezultat decesul, la faţa locului, al conducătorului auto, în vârstă de 32 de ani, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal.

Poliţiştii de la serviciul rutier încearcă să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut tragedia. În iulie, maşina implicată în accidentul din această după-amiază a fost fotografiată ocupând două locuri de parcare în faţa unui centru comercial din Constanţa.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum a avut loc accidentul mortal cu un Dodge, pe un bulevard din Mamaia. Cu doar câteva clipe înainte, şoferul dădea flash-uri fără oprire