Antena Meniu Search
x

Autorul atacului brutal asupra unei fete, în scara unui bloc din Alba, a fost prins şi a recunoscut fapta (Video)

Poliţia a reţinut un suspect în cazul atacului brutal din scara unui bloc din Alba Iulia, unde o tânără a fost lovită devastator şi apoi jefuită de un bărbat. Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi instalate în scara blocului.

Poliţia a reţinut autorul în cazul atacului brutal din scara unui bloc din Alba Iulia, unde o tânără a fost lovită devastator şi apoi jefuită de un bărbat.

Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi instalate în scara blocului.

Nicolae Drăgoi este numele agresorului, acesta fiind identifcat și depus la secția de poliție.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul este acuzat că a lovit cu brutalitate o tânără de 20 de ani, după care i-a furat telefonul și banii. Fata a fost internată în spital cu pierderi de memorie, după lovitura primită, dar şi după ce s-a lovit cu capul de pardoseala din beton a blocului.

Nicolae Drăgoi a precizat iniţial că este nevinovat şi nu a comis fapta, precizând că a crezut că poliţiştii care au venit la el acasă sunt "bagabonţi".

În cele din urmă a recunoscut în faţa anchetatorilor fapta comisă.

Politia a fost sesizata de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracțiuni.

Tânăra le-a spus polițiștilor că nu îşi amintește nimic, dar că nu își găsește telefonul mobil si portofelul.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuiește in blocul unde a avut loc atacul brutal, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie.

Nicolae Drăgoi din Alba Iulia este din cartierul Bărăbanț și a fost condamnat anterior pentru tâlhărie și tentativă de viol. Ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat, precizează presa locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Autorul atacului brutal asupra unei fete, în scara unui bloc din Alba, a fost prins şi a recunoscut fapta (Video)