Antena Meniu Search
x

Autostrada Soarelui a fost închisă din cauza zăpezii și a poleiului: 'Nu sunt utilaje. Alunecă mașina și e groaznic' (Foto)

Autostrada Soarelui este complet acoperită de gheață și zăpadă, iar mașinile circulă în coloană. Șoferii se plâng că niciun utilaj nu a ieșit la deszăpezire.

Autostrada Soarelui este complet acoperită de gheață și zăpadă, iar mașinile circulă în coloană. Șoferii se plâng că niciun utilaj nu a ieșit la deszăpezire.

Avertizarea meteo de vreme rea, ninsori și viscol emisă de specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie a intrat în vigoare de câteva ore, iar iarna a revenit în forță.

Dacă în București, mașinile, copacii și cablurile de curent au fost acoperite de un strat gros de gheață, în alte zone din țară ninsorile puternice au pus stăpânire pe regiuni întregi.

Pe Autostrada Soarelui, circulația se desfășoară în condiții foarte grele, având în vedere că drumul a fost acoperit de zăpadă și gheață, iar potrivit șoferilor, niciun utilaj de deszăpezire nu a fost văzut pe traseu.

Pe acelaşi subiect
Autostrada Soarelui este acoperite de un strat gros de gheață și zăpadă

'Ne apropiem de Lehliu Gară, venim de la Constanța. Utilaje nu sunt, se circulă în coloană. Este groaznic. Mașina alunecă pe șosea', ne-a scris Andreea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, astăzi. că, din cauza carosabilului ud, a precipitaţiilor sub formă de ploaie şi a temperaturilor scăzute este posibil să se formeze polei.

'În aceste condiţii şoferii sunt sfătuiţi să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să adopte o manieră prudentă la volan, pentru a nu cădea victimă accidentelor rutiere.

Reamintim, de asemenea, obligaţia conducătorilor de vehicule de a circula cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h, în localităţi, sau 50 km/h în afara localităţilor când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită, mâzgă sau piatră cubică umedă', se arată în informarea Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Autostrada Soarelui a fost închisă din cauza zăpezii și a poleiului: 'Nu sunt utilaje. Alunecă mașina și e groaznic' (Foto)