Antena Meniu Search
x

Video "Aveau sânge peste tot. Maşina e pe sfert ruptă!" Impact devastator la intrarea în Pasajul Muncii. Patru bărbați au ajuns la spital

Grav accident de circulaţie, seara trecută, în pasajul Piaţa Muncii din sectorul 2 al Capitalei. Patru persoane au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a derapat din cauza şoselei umede şi a vitezei şi s-a izbit violent de zidul de beton. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 06.09.2023, 08:15

Vezi și

Accidentul a avut loc puţin după miezul nopţii. Şoseaua era umedă din cauza aspersoarelor pe care primăria le-a montat pentru a uda gazonul. La intrarea în pasaj, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe spaţiul verde care desparte cele două sensuri de mers. 

Ana Grigore - reporter Observator: Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost proiectată la câţiva metri distanţă şi aruncată în peretele pasajului. 

Băiat: Aveau sânge peste tot. Dacă vedeţi maşina e pe un sfert ruptă.

Bărbat: Am auzit doar o bubuitură când s-a întâmplat.

Pe acelaşi subiect

Accident teribil la intrarea în Pasajul Muncii

În autoturism se aflau patru bărbaţi. Au reuşit să iasă singuri din maşină, dar aveau răni grave, iar medicii au fost nevoiţi să îi transporte la spital. 

Frate victimă: Unul dintre ei este fratele meu şi celălalt, şoferul este colegul meu de muncă. Fratele meu este ok. Şoferul e şi el ok, doar că are răni, dar e conştient. 

Bărbatul aflat la volan a fost transportat la Spitalul Floreasca, doi pasageri la Spitalul Sfântul Ioan, iar unul la Spitalul Pantelimon. 

Bărbat: Viteză, altceva ce putea să fie? Viteză şi de acolo a şi pierdut controlul.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs mai exact accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Aveau sânge peste tot. Maşina e pe sfert ruptă!" Impact devastator la intrarea în Pasajul Muncii. Patru bărbați au ajuns la spital