Antena Meniu Search
x

Video Fostul poliţist care a condus băut şi drogat şi a omorât o femeie, aghiotant al ministrului de Interne Dejeu: "A căzut în patima beţiei"

Şoferul băut şi drogat care a provocat un accident mortal în Popeşti Leordeni este fost poliţist la crimă organizată, aghiotant de ministru, decorat de preşedinte. Observator a obţinut în excusivitate un interviu cu cel care l-a cunoscut în perioada în care vâna rău făcători. Acum riscă ani grei de închisoare pentru ucidere din culpă. Fostul poliţist contestă arestul. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 20:27

Vezi și

Imaginile teribile cu moartea Nicoletei, femeia care lucra într-un spital şi doar ieşise la poartă pentru a primi un tort de ziua ei, ai îngrozit întreaga ţară. Şi mai şocant, şoferul care a provocat nenorocirea e un fost şef din Poliţie, decorat de preşedinte. În primele secundă după accident, ar fi încercat să fugă.

Cristina Filip, reporter Observator: Fostul poliţist era şi băut şi drogat. 1,12 miligrame alcool pur în aerul expirat a arătat etilotestul  iar drug test ul a ieşit pozitiv, potrivit unor surse, la amfetamina. Dus la audieri, bărbatul le a spus anchetatorilor ca nu şi-a dat seama ce a făcut şi că se grăbea la mama lui care este cazată la acest azil.

Criminalul, fost aghiotant al lui Gavriu Dejeu

Constantin Păun, fost ofiţer de la crimă organizată, a fost aghiotantul lui Gavril Dejeu, ministru de Interne în perioada 1996-1999.

Pe acelaşi subiect

Gavril Dejeu, fost ministru de Interne: Păun era un tânăr dacă îmi aduc aminte, colonel, locotenent ceva, aghitoant al meu. În ce mă priveşte am fost pe deplin satisfăcut de prestaţia lui, n-am avut niciun fel de probleme. Sunt surprins pur şi simplu dar nu este primul caz pe care îl întâlnesc. După anul 2000 a fost detaşat şi numit în cadrul brigăzii de combatere a crimei organizate.

Cătălin Tone, expert antidrog: El a lucrat undeva până în anul 2005 la brigada de combatere a criminalităţii organizate, undeva pe funcţie de comanda după care a desfăşurat activitatea la institutul de studii şi ordine publică.

Alcoolemie uriaşă şi cocktail de droguri

Acum, a trecut de partea cealaltă a legii şi a omorât un om. Echipajul care a ajuns la locul accidentului a descoperit că Păun avea o alcoolemie uriaşă şi consumase şi droguri.

Cătălin Tone, expert antidrog: Această combinaţie care se numeşte speed ball pe stradă produce distorsiuni audio şi vizuale, distorsiunea între comenzile maşinii, percepţia greşita şi deformată a parbrizului şi a străzii.

Gavril Dejeu, fost ministru de Interne: Ce prestigiu poate avea un ofiţer de poliţie beat, indiferent unde. Că ăsta, deşi e pensionar, a căzut în patima beţiei şi a drogurilor ca să comită infracţiuni grave. 

Averea fostului poliţist

Conform ultimei declaratii de avere, Constantin Păun are 2 case şi 2 terenuri în Popeşti şi 3 autoturisme. Maşina implicată în accident nu apare, însă, în document. Bărbatul este arestat preventiv şi va fi judecat după legea Anastasia care nu mai permite pedepse cu suspendare pentru cei care omoară pe şosele băuţi, drogaţi sau fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Fostul poliţist care a condus băut şi drogat şi a omorât o femeie, aghiotant al ministrului de Interne Dejeu: "A căzut în patima beţiei"