Antena Meniu Search
x

Video Averea primarului din Mioveni. Ion Georgescu a returnat banii din mită chiar la el în birou. Ce legături are cu managerul spitalului

Primarul din Mioveni află astăzi dacă procurorii vor cere pentru el arestarea preventivă. El este acuzat de trafic de influenţă.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 05.10.2023, 15:43

Vezi și

Totul a început în decembrie 2022 atunci când primarul din Mioveni ar fi fost rugat de şeful Poliţiei Locale din Piteşti să o ajute pe fiica acestuia să primească un post de chirurg la spitalul din Mioveni, în schimbul sumei de 30.000 de euro. Pentru că nu a reuşit acest lucru, primarul s-ar fi gândit să restituie o parte din sumă, 10.000 de euro mai exact.

Primarul se află în arest

Acest lucru, restituirea, s-ar fi întâmplat aseară, 4 octombrie, în biroul primarului. Primarul a fost prins în flagrant de anchetatori. Sursele Observator spun că primarul din Mioveni avea relaţii în conducerea spitalului. Ar fi vorba chiar despre managerul spitalului care este iubitul fiicei sale. Au fost făcute percheziţii atât la Primărie, cât şi la domiciliul edilului.

Acesta a fost condus la sediul DNA Piteşti, iar în prezent se află în arest. Urmează să vedem ce decizie vor lua autorităţile în cazul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Averea primarului din Mioveni. Ion Georgescu a returnat banii din mită chiar la el în birou. Ce legături are cu managerul spitalului