Antena Meniu Search
x

Mesaj Ro-Alert, după incendiul de pe Șoseaua Fundeni din București: "Ocoliți zona. Degajări mari de fum"

Sistemul Ro-Alert a emis un mesaj de avertizare, joi seara, în jurul orei 23:05, după un incendiu uriaș produs pe Șoseaua Fundeni din București.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.12.2019, 23:24

Avertizare Ro-Alert, după incendiul de pe Șoseaua Fundeni din București
Avertizare Ro-Alert, după incendiul major de pe Șoseaua Fundeni din Capitală - Observator

Sistemul Ro-Alert a emis un mesaj de avertizare, joi seara, în jurul orei 23:05, după un incendiu uriaș produs pe Șoseaua Fundeni din București.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un incendiu uriaș a izbucnit, joi seara, la un depozit de pe Șoseaua Fundeni din București. Flăcările ard pe o suprafață mare, de circa 500 de metri pătrați, și există riscul de propagare. In interiorul halei sunt depozitate autoturisme.

Echipajele de urgență au intervenit cu 12 autospeciale de stingere, un detașament special de salvatori, două ambulanțe SMURD și un echipaj de descarcerare.

- Știre în curs de actualizare - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Mesaj Ro-Alert, după incendiul de pe Șoseaua Fundeni din București: "Ocoliți zona. Degajări mari de fum"