Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aveți mașina la reparat? Un angajat al unui service a furat un autoturism ca să-și plimbe prietenii noaptea, prin oraș, fără permis. Justificarea tânărului, cel puțin hilară

Un tânăr, angajat al unui service auto, a vrut să-și impresioneze prietenii noaptea trecută, așa că a furat o mașină din service și i-a scos la o plimbare.

de Redactia Observator

la 26.10.2017 , 17:05

Aveți mașina la reparat? Un angajat al unui service a furat un autoturism ca să-și plimbe prietenii noaptea, prin oraș, fără permis. Justificarea tânărului, cel puțin hilară

Un tânăr, angajat al unui service auto, a vrut să-și impresioneze prietenii noaptea trecută, așa că a furat o mașină din service și i-a scos la o plimbare nocturnă pe străzile orașului. N-avea nici permis, dar a avut ghinionul să se întâlnească cu polițiștii locali.

Polițiștii au observat în spatele unui centru comercial de pe strada Marginii un autoturism Volkswagen. În el erau trei persoane. S-au apropiat de ei și mare le-a fost surpriza când au văzut că cel care era la volan furase de fapt mașina. Le-a spus că a luat-o să facă o regenerare a filtrului de particule, dar nu avea aprobarea de la șeful de la service.

„La vederea patrulei, bărbatul care se afla la volan a devenit agitat, incoerent în exprimare. Cel în cauză, pe nume R.C.V., de 19 ani, din comuna Brestovăț, a declarat că este angajat al unui service situat pe str. Demetriade din Timișoara și că a luat mașina pentru a face o regenerare a filtrului de particule, însă fără a avea acceptul conducerii firmei la care lucrează”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Articolul continuă după reclamă

Agenții i-au cerut șoferului și permisul de conducere, însă acesta le-a spus că un echipaj al Poliției Rutiere i-a reținut permisul cu ceva timp în urmă. Când au verificat în baza de date, polițiștii au văzut că de fapt tânărul angajat la service nu a avut în viața lui carnet de șofer.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Aveți mașina la reparat? Un angajat al unui service a furat un autoturism ca să-și plimbe prietenii noaptea, prin oraș, fără permis. Justificarea tânărului, cel puțin hilară