Antena Meniu Search
x

Observator Special! Avioanele viitorului vor fi transparente

Va este frica sa zburati cu avionul? Ar trebui sa lucrati intens pentru a depasi aceasta teama. Inginerii lucreaza la realizarea avioanelor transparente. Acestea vor semana foarte mult cu navele din filmele SF.

Vezi și

Sunt pline de tot felul de gadgeturi, dar si de cea mai inalta tehnologie. Nici macar platforma in care va asezati bagajul de mana nu va mai semana cu cea existenta la ora actuala.

Check-in-ul se va face pe baza amprentei palmei. Geanta de mana va fi transferata la loc in mod automat. Scaunele sunt mobile, sunt dotate cu senzori si ai vizibilitate totala. Unde era mai devreme locul de bagaje va fi o platforma transparenta.

Este viitorul pe care il prezic inginerii in aviatie. In orice parte am privi, vom vedea norii sau stelele.

Forma desprinsa din filmele SF nu este singura care va face diferenta dintre avioanele de acum si cele din viitor. In loc de clasele business si economy vor fi clasele de divertisment si zona smart tech. Puteti sa va faceti rezervare la o incapere virtuala unde puteti sa jucati golf virtual, puteti tine conferinte, puteti cumpara o bautura sau va puteti bucura de o aromaterapie. Asa ca drumul spre orice destinatie nu numai ca va fi interactiv, dar va dura si mai putin.

Nici bordul nu mai e ce a fost odata, cand informatiile vin de la cinci indicatoare sub forma de ceas. Acum, un singur display arata sute de informatii. Iar cel mai probabil, in viitor, dispaly-urile vor fi inlocuite de comenzile vocale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Observator Special! Avioanele viitorului vor fi transparente