Antena Meniu Search
x

Video Avion Air France ce trebuia să ajungă în Bucureşti, aterizare de urgenţă în Budapesta. Piloţii au dat alarma chiar înainte de a intra în spaţiul aerian al României

Un avion care aparţine companiei Air France a aterizat de urgenţă, aseară, pe aeroportul din Budapesta, din cauza unor probleme tehnice.

de Redactia Observator

la 09.04.2024, 08:10

Vezi și

Avionul a decolat din Paris, şi trebuia să aterizeze azi noapte în Bucureşti, numai că înainte de intrarea în spaţiul aerian românesc, piloţii au declarat o urgenţă şi au luat hotărârea să aterizeze în capitala Ungariei. Unii pasageri susţin că în aeronavă ar fi urcat şi câţiva pompieri pentru a face unele verificări.

Pasagerii au fost debarcaţi şi au rămas peste noapte în Budapesta şi urmează să se întoarcă azi în ţară cu o altă aeronavă. De altfel, zborul Air France care urma să decoleze în această dimineaţă din Bucureşti spre Paris a fost anulat, conform platformei Boarding Pass.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Avion Air France ce trebuia să ajungă în Bucureşti, aterizare de urgenţă în Budapesta. Piloţii au dat alarma chiar înainte de a intra în spaţiul aerian al României