Antena Meniu Search
x

Video Avocaţii tinerei din Iaşi, care ar fi fost aruncată de la etajul 6, au cerut închisoarea pe viaţă pentru iubitul acesteia. Sebastian Felecanu vrea achitarea

După ce s-a bucurat de confortul propriei case timp de aproximativ trei luni de zile, Sebastian Felecanu, avocatul acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată după ce a aruncat-o de la etajul 6 al blocului, a ajuns din nou în faţa judecătorilor. Bărbatul a venit de acasă alături de avocaţi pentru a-i convinge pe magistraţi de nevinovăţia sa. Mai mult, în timpul procesului, acesta a cerut revocarea arestului la domiciliu şi achitarea sa în acest dosar. De cealaltă parte a baricadei, avocaţii tinerei de 26 de ani ucise cu sânge rece au cerut închisoare pe viaţă. Ultimul termen de judecată a avut loc ieri, iar acum se aşteaptă sentinţa.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 14.05.2024 , 08:04

Deşi asupra lui planează acuzaţia de omor calificat, în faţa camerelor, avocatul Sebastian Felecanu a afişat un zâmbet sfidător. Îmbrăcat la patru ace şi convins că va avea parte de un vertict favorabil, bărbatul nu a făcut nici o declaraţie jurnaliştilor. În faţa judecătorilor însă, acesta a încercat să-şi susţină nevinovăţia. "Am solicitat achitarea clientului. Sperăm să fie o soluţie favorabilă pentru noi şi aşteptăm pronunţarea", a declarat Mihai Giurgea, avocatul lui Sebastian Felecanu.

Cum fapta inculpatului este una extrem de gravă, avocaţii consideră că şi pedeapsa trebuie să fie pe măsură

"Am simţit cumva că parcă îşi doreşte încă un termen de judecată ca să se evapore precum Cherecheş de la Baia Mare", a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei victimei. În urmă cu trei ani, avocata Monica Cioată se întorcea de la o petrecere împreună cu iubitul ei, Sebastin Felecanu, avocat şi el. Din spusele vecinilor, între ei s-ar fi iscat un scandal monstru, iar la scurt timp, o cameră de supraveghere suprindea momentul în care tânăra de 26 ani cădea de la etajul şase al blocului. Atunci Felecanu a încercat să joace cartea sinuciderii, însă probele de la faţa locului i-au dejucat rapid planurile.    

Vezi și

"Îţi spune expertul negru pe alb că se exculde varianta sinuciderii, el spune că, respectiv Felecanu, că s-ar fi sinucis concubina lui apare prima suspiciune mai mult decât rezonabilă că el a săvârşit această faptă. A amânat cel puţin un minut până să deschidă uşa poliţiştilor, a închis geamul pe unde Monica Cioată a fost aruncată, deci cred că sunt suficiente probe care să ducă la condamnarea lui", a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei Monicăi Cioată.  

Iar cum fapta inculpatului este una extrem de gravă, avocaţii consideră că şi pedeapsa trebuie să fie pe măsură. "Am solicitat condamnarea la detenţiunea pe viaţă, în asta credeam , asta ar fi cea mai potrivită pedeapsă pe care domnul Felecanu ar putea să o primească", a declarat Calina Colea , avocata familiei fetei. În plus, rudele avocatei Monicăi Cioată, au cerut daune de câte 330.000 de euro pentru fiecare membru al familiei. După ce a stat în spatele gratiilor aproximativ doi ani, iar apoi alte trei luni în arest la domiciliu, avocatul care este acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată îşi aşteaptă acum condamnarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Avocaţii tinerei din Iaşi, care ar fi fost aruncată de la etajul 6, au cerut închisoarea pe viaţă pentru iubitul acesteia. Sebastian Felecanu vrea achitarea