Antena Meniu Search
x

Video Decizie şocantă a judecătorilor în cazul lui Sebastian Felecanu, avocatul din Iași acuzat că şi-a omorât iubita gravidă, aruncând-o de la etaj

Justiţia din România ne demostrează încă o dată că este surdă şi oarbă. Avocatul Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată după ce a aruncat-o de la etajul 6 al unui bloc, a fost plasat în arest la domiciliu. După ce a stat în spatele gratiilor doar un an şi şapte luni, bărbatul se va putea bucura acum de confortul propriei case. Decizia a fost luată în urmă cu două zile de către magistrați. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţiona!

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 08.02.2024, 11:21

Vezi și

19 iunie 2021. O cameră de supraveghere montată în zonă suprinde momentul în care Monica Cioată, o tânără avocată din Iaşi, cade de la etajul 6 al blocului în care locuia împreună cu iubitul ei. Deşi vecinii sună imediat la 112, femeia care era însărcinată, se stinge la scurt timp. 

Sebastian Felecanu, avocatul din Iași acuzat că şi-a omorât iubita gravidă, plasat în arest la domiciliu

În momentul tragediei, victima era în apartament alături de iubitul ei, Sebastian Felecanu, avocat şi el. Din spusele vecinilor, între cei doi s-ar fi iscat un scandal monstru după ce s-ar fi întors împreună de la o petrecere. Iniţial, anchetatorii au luat în calcul ipoteza sinucideii, însă, la nici un an distanţă, pe baza unui set de expertize, dosarul sinuciderii a fost încadrat rapid la omor. Atunci avocatul a fost arestat pentru uciderea Monicăi. Acesta a stat 1 an şi 7 luni după gratii, până când, zilele trecute, în urma unei solicitări, judecătorii au luat decizia şocantă de a-l pune în arest la domiciliu. 

"Deci, solicitarea noastră de la Curtea de Apel Iași a fost aceea de a se înlocui măsura preventivă, adică de a se dispune asupra libertății personale a inculpatului. Din punctul nostru de vedere, evident că sunt suficiente probe pentru nevinovăţia inculpatului, în care noi altfel, am crezut de la bun început", a declarat Mihai Giurgea, avocatul lui Felecanu.

Pe acelaşi subiect

Felecanu speră chiar și la control judiciar

Zguduiţi de vestea eliberării avocatului, prietenii Monicăi susţin că decizia judecătorilor este una nedreaptă. "Să faci un omor şi tu să fii liber. Tu ca judecător, la aproape nici 3 ani de zile, să iei o decizie...acestui inculpat. Să dai o decizie atât de favorabilă, arest la domiciliu mi se pare că nu ai suflet. Mă gândesc la familia acesteia, care cred că va fi în stare de şoc", spune Adrian Florin Marțin, un prieten al Monicăi.

Deşi aflat acum în arest la domiciliu, Sebastian Felecanu nu se opreşte aici. Bărbatul s-a declarat nevinovat și speră să ajungă chiar și la control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Decizie şocantă a judecătorilor în cazul lui Sebastian Felecanu, avocatul din Iași acuzat că şi-a omorât iubita gravidă, aruncând-o de la etaj