Antena Meniu Search
x

"Azi te duci acolo sus, drag prieten". Tânărul de 23 de ani, care s-a sinucis din dragoste în curtea fostei iubite, condus pe ultimul drum

O sinucidere neaşteptată zguduia în urmă cu trei zile liniştea unei localităţi din Cluj. Un tânăr de 23 de ani şi-a pus capăt zilelor din cauza unei decepţii în dragoste. Bărbatul a fost găsit spânzurat în curtea fostei sale iubite. Înainte de a se sinucide, acesta a postat pe internet un mesaj de adio.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 29.07.2022, 14:38

Astăzi, familia şi apropiaţii îşi iau rămas bun de la el. Tânărul va fi înmormântat, iar pe internet au început să apară deja ultimele mesaje dn partea celui care l-au cunoscut. Tragedia a căzut ca un fulger atât pentru familie cât şi pentru prietenii bărbatului de 23 de ani.

"Azi te duci acolo sus, drag prieten. Drum lin. Dumnezeu să-ţi aibă de grijă acolo în ceruri. Dumnezeu să te ierte, nu te vom uita niciodata, Nanule. Nu-mi vine să cred că ne-ai părăsit aşa repede. Te vom păstra în inimile noastre", a scris pe Facebook un prieten al tânărului.

Mesaje de rămas bun din partea prietenilor

Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 23:30, chiar în curtea fostei sale iubite. Tânărul a postat pe profilul de Facebook un mesaj de adio, apoi şi-a pus capăt zilelor. A fost găsit, mai târziu, spânzurat. Ajunşi la faţa locului, medicii nu au mai putut face altceva decât să declare decesul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Profilul tânărului s-a transformat în locul unde apropiaţii îşi lasă mesajele de condoleanţe. Zeci de comentarii la postarea de adio a bărbatului s-au strâns în câteva ore şi alte câteva mesaje de condoleanţe au fost postate  de cei care l-au cunoscut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » "Azi te duci acolo sus, drag prieten". Tânărul de 23 de ani, care s-a sinucis din dragoste în curtea fostei iubite, condus pe ultimul drum