Antena Meniu Search
x

Video "Bă, ai grijă! Dă-i înainte și nu te mai uita în spate". Un șofer din Bacău, live pe Facebook în timp ce lovește trei mașini parcate

Un șofer din Bacău, care se filma live pe Facebook, a lovit trei mașini parcate pe o stradă îngustă doin oraș. Alături de el se afla un prieten, care îl încurajează să nu oprească și să dea înainte.

de Monica Palade

la 31.05.2022, 17:10

Vezi și

„Bă, ai grijă, ai grijă aici! Dă înainte tare și nu te mai uita în spate. Mergem să parcăm mașina undeva. Ți-am zis să ai grijă că-i îngust”, se aude pe filmare făcută publică de Bacau.net.

Ce spune poliția

Ulterior, după 24 de ore, tânărul de 35 de ani s-a prezentat la poliție, a fost amendat cu 1.450 lei și a rămas fără permis. Bărbatul nu avea asigurare, așa că păbubiții vor trebui să își repare mașinile din banii lor.

„Sâmbătă, 28 mai, în jurul orei 00:30, un conducător auto de 35 de ani din Mărgineni, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Bacovia spre Energiei a acroșat trei autoturisme parcate. Din impact au rezultat doar pagube materiale. Șoferul a fost amendat cu suma de 1450 lei și a rămas fără permis. Șoferul nu s-a prezentat la poliție în 24 de ore de la accident. Din verificări efectuate s-a constat că mașina nu avea asigurare, astfel că proprietarul a fost amendat și s-a reținut certificatul și plăcuțele de înmatriculare” , a declarat Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Bă, ai grijă! Dă-i înainte și nu te mai uita în spate". Un șofer din Bacău, live pe Facebook în timp ce lovește trei mașini parcate