Antena Meniu Search
x

Video "Bă, da' tu eşti copil?" Un tânăr a spart geamul unei mașini lângă Catedrala din Constanța, supărat că şoferul mergea printre credincioşi

Unii au uitat în Noaptea de Înviere de cele sfinte. La Constanţa, mai mulţi bărbaţi s-au bătut la doar câteva minute după ce au luat lumină: şi-au împărţit pumni pentru că o maşină mergea printre credincioşi. Şi la Cluj-Napoca, mai mulţi oameni fără Dumnezeu s-au lovit cu picioarele în plină stradă înainte de Slujba de Înviere, sub privirile trecătorilor.

de Redactia Observator

la 16.04.2023, 19:17

Vezi și

"Pe aici trec oameni, mă! Bă, da' tu eşti copil?"

 Scandalul a avut loc imediat după Slujba de Înviere, în apropiera Catedralei din Constanţa. Un bărbat s-ar fi supărat că şoferul merge cu maşina prin mulţimea de credincioşi. Şi, pentru că nu i-a răspuns la provocări, individul agresiv i-a spart geamul. 

Victimă: "Sunt bine, dar aparent ne comportăm ca animalele." 

Martor: "Te-a lovit?"

Pe acelaşi subiect

Victimă: "Mi-a spart geamul. Mi-a dat cu pumnul în geam."

Bărbatul recalcitrant nu s-a oprit însă aici. Un pasager aflat în maşina tânărului, care ieşit să aplaneze conflictul, a primit şi el un pumn.

Martor: "Dar de ce i-ai spart geamul? Puteai să-l loveşti rău!"

Agresor: "Asta da, eu sunt vinovat şi recunosc. Îmi asum!" 

Spiritele s-au calmat abia la sosirea Jandarmeriei. Toţi cei implicaţi în scandal au fost duşi la audieri. Şi la Cluj Napoca, mai mulţi scandalagii şi-au împărţit pumni şi picioare în plină stradă, în uralele de trecătorilor. Bătaia s-a stins rapid şi nimeni nu a raportat incidentul la Poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Bă, da' tu eşti copil?" Un tânăr a spart geamul unei mașini lângă Catedrala din Constanța, supărat că şoferul mergea printre credincioşi