Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Bacău a făcut 15.000 de euro în 5 minute, păcălind un copil. Şi-a luat BMW şi s-a lăudat că "s-a ajuns"

Un copil a fost convins de un tânăr întâlnit la o petrecere să-i dea toți banii părinților pe care îi avea în casă, 15.000 euro. După ce a primit banii, tânărul, care era deja urmărit național, fiind condamnat definitiv, a dispărut.

de Redactia Observator

la 15.06.2018 , 22:01

Un copil a fost convins de un tânăr întâlnit la o petrecere să-i dea toți banii părinților pe care îi avea în casă, 15.000 euro.

Un copil a fost convins de un tânăr întâlnit la o petrecere să-i dea toți banii părinților pe care îi avea în casă, 15.000 euro.

După ce a primit banii, tânărul, care era deja urmărit național, fiind condamnat definitiv, a dispărut.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, unde copilul s-a lăudat că are în casă 15.000 de euro. Tânărul s-a împrietenit cu el și i-a cerut banii împrumut pentru scurt timp, cât să îi arate unei mătuși că "s-a ajuns".

Articolul continuă după reclamă

Naiv, copilul i-a adus banii, urmând ca a doua zi să îi recupereze. Numai că „Răzvan“ nu a mai fost de găsit.

Cazul a ajuns în atenţia Polițiștilor Secției 3, care au deschis un dosar penal.

Anchetatorii au stabilit că suspectul în vârstă de 20 de ani era urmărit național prin dispoziția emisă de IPJ Bacău, pe numele său fiind dispusă măsura educativă a internării într-un centru, pentru o perioadă de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Pe baza unor informații s-a aflat că respectivul se ascundea într-o locuință din Eforie, acolo unde avea o concubină. S-a făcut filaj, iar în noaptea de 14 spre 15 iunie, a fost observat într-un autoturism BMW. A avut loc o scurtă urmărire, suspectul fiind oprit însă, înainte de a ieșit în DN 39.

Polițiștii au găsit în autoturism suma de 4.550 de euro, o parte din banii „împrumutați“ de la tânărul de 17 ani, iar ulterior s-a stabilit că autoturismul respectiv, un BMW din 2004, a fost achiziționat la data de 13 iunie, contra sumei de 6000 de euro, bani care proveneau din aceeași sumă primită la data mai sus-menționată.

Persoana în cauză a fost escortată în județul Brăila, fiind ulterior preluată de polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Bacău în vederea introducerii în Centrul Educativ de la Târgu Ocna, județul Bacău.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Bacău a făcut 15.000 de euro în 5 minute, păcălind un copil. Şi-a luat BMW şi s-a lăudat că "s-a ajuns"