Antena Meniu Search
x

Video "Băi, frate, băi! Scoateți-l, băi!". Un şofer teribilist din Bucureşti a ajuns cu maşina într-o groapă, deşi locul era semnalizat

Accident mai puţin obişnuit în Capitală. Un şofer a ajuns cu maşina într-o groapă de câţiva metri după ce a făcut slalom printre autoturismele din trafic pe șoseaua Pantelimon. Bărbatul aflat la volan a reușit să iasă singur din maşină și nu a fost grav rănit în urma impactului. Groapa era de fapt o zonă în care se făceau lucrări la sistemul de termoficare şi era semnalizată.

de Redactia Observator

la 12.11.2022, 12:21

Vezi și

Cu puţin timp înainte, şoferul gonea fără griji pe şoselele din Capitală. N-a reuşit să vadă la timp că sunt lucrări pe drum, a dărâmat toate balizele de protecţie, şi s-a dus direct în groapă. Maşina s-a răsturnat şi a rămas blocată cu roţile în sus. Martorii spun că șoferul circula cu viteză și făcea slalom printre mașini. Iar cursa s-a încheiat chiar în această groapă adancă de aproximativ 3 metri.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23:30 pe Șoseaua Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei. Perimetrul în care se făceau lucrări la sistemul de termoficare era semnalizat, însă oamenii spun că în zonă se fac des întreceri, aşa că n-ar fi prima dată când se întâmplă un accident. Șoferul se afla singur în mașină în momentul accidentului. A reuşit să scape cu răni uşoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Băi, frate, băi! Scoateți-l, băi!". Un şofer teribilist din Bucureşti a ajuns cu maşina într-o groapă, deşi locul era semnalizat