Antena Meniu Search
x

Video Băiat de 14 ani mort după ce a fost lovit de tren în apropiere de Constanţa

Un adolescent de 14 ani a fost lovit mortal de un tren, seara trecută! Tragedia a avut loc în localitatea Valul lui Traian, din judeţul Constanţa. Adolescentul se îndrepta spre casă şi ar fi trecut calea ferată printr-un loc întunecat, fără să se asigure.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 15.03.2021, 09:01

Vezi și
  • Băiatul de 14 ani a traversat calea ferată printr-un loc întunecat şi nemarcat.
  • Mecanicul de locomotivă de pe trenul care a lovit băiatul de 14 ani nu consumase băuturi alcoolice.

Tragedia s-a petrecut puţin după ora 19. Era întuneric, iar copilul ar fi încercat să treacă peste şinele de cale ferată printr-o zonă slab luminată, nemarcată. Asta deşi la câteva sute de metri distanţă, se afla o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată corespunzător. A fost lovit în plin de un tren de persoane care circula pe ruta Constanţa-Bucureşti. 

Claudia Tătărici, medic SAJ Constanţa: Am fost solicitaţi prin Serviciul 112 pentru un accident feroviar în localitatea Valul lui Traian. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SAJ C2, din păcate a fost găsită o persoană decedată care nu a putut fi identificată.

Câteva zeci de minute mai târziu, oamenii legii au reuşit să identifice victima. 

Mecanicul de locomotivă de pe trenul care a lovit băiatul nu consumase băuturi alcoolice

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi au fost sesizaţi, în jurul orei 19.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o persoană de sex masculin. 

Minorul lovit de tren avea 14 ani şi se îndrepta spre casă, în localitatea Valul lui Traian. După impact mecanicul de locomotivă a oprit trenul. Poliţiştii l-au testat pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul fiind zero.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Băiat de 14 ani mort după ce a fost lovit de tren în apropiere de Constanţa