Antena Meniu Search
x

Video Băiat de 17 ani, bătut de un taximetrist pentru că a refuzat să-și achite cursa de la Caracal la Craiova

Un tânăr de 17 ani a fost bătut crunt de un taximetrist pentru că ar fi refuzat să achite costul unei călătorii de la Caracal la Craiova. Victima a refuzat transportul la spital şi nici nu a dorit să depună plângere.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 10:23

Băiat de 17 ani, bătut de un taximetrist pentru că a refuzat să-și achite cursa de la Caracal la Craiova

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Caracal din municipiul Craiova, o persoană este agresată de către un taximetrist. La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat persoana vătămată ca fiind un tânăr de 17 ani, din Caracal, judeţul Olt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din verificările efectuate, s-a stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, tânărul s-ar fi deplasat din Caracal în municipiul Craiova cu un taxi, iar la destinaţie, întrucât nu ar fi achitat contravaloarea cursei, ar fi fost lovit cu un obiect contondent peste picioare.

Adolescentul a refuzat să primească îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului sau să fie dus la spital. De asemenea, el nu a dorit să facă sesizare scrisă cu privire la cele întâmplate. 

Poliţiştii fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi continuă cercetările pentru identificarea agresorului şi stabilirea cu exactitatea a ceea ce s-a întâmplat. La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Băiat de 17 ani, bătut de un taximetrist pentru că a refuzat să-și achite cursa de la Caracal la Craiova