Antena Meniu Search
x

Video Băiatul de 16 ani care a înjunghiat în spate un alt adolescent, în Turnu Măgurele, e de negăsit. Poliția îl caută de două zile

Unul dintre autorii atacului sângeros din Turnu Măgurele umblă, în continuare, liber. Adolescentul de 16 ani este de negăsit la mai bine de 48 de ore după ce a înjunghiat un băiat în vârstă de 17 ani, care se plimba cu prietena lui. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 30.06.2023, 14:15

Vezi și

După altercația din Turnu Măgurele, în care tânărul de 17 ani a fost bătut și înjunghiat de alți doi minori, acesta  a fost transportat de urgență la spitalul din oraș.  De acolo, a fost preluat de o ambulanță și dus în Capitală, la spitalul pentru copii "Grigore Alexandrescu", acolo unde se află și în prezent, cu fractură de piramidă nazală. Medicii spun că starea lui de sănătate este un stabilă, în acest moment, și că rănile provocate de înjunghiere nu au fost foarte grave, deci băiatul se află în afara oricărui pericol. Agresorul, însă, cel care l-a înjunghiat pe băiat cu un cuțit în spate, este de negăsit. Poliiștii îl caută de două zile. În schimb, celălalt agresor, în vârstă de 14 ani, s-a predat la secția de poliție din oraș, iar în prezent acesta se află în arest.

Agresorii au 14 și 16 ani. Unul s-a predat, celălalt e de negăsit 

Reamintim că atacul sângeros între adolescenţi a avut loc la nici 24 de ore de la tragedia din Craiova. În centrul oraşului Turnu Măgurele, în jur de ora 4 dimineaţa, o adolescentă şi prietenul ei de 17 ani au fost atacaţi brutal de doi necunoscuţi. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care fata îngenunchează terifiată pe trecerea de pietoni. Apoi se ridică şi se opreşte lângă ceilalţi prieteni care n-au apucat să reacţioneze în vreun fel. 

Apropiaţii victimei spun că iubita s-ar fi pus scut peste el ca să oprească ploaia de lovituri de cuţit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Băiatul de 16 ani care a înjunghiat în spate un alt adolescent, în Turnu Măgurele, e de negăsit. Poliția îl caută de două zile