Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la atacul din Turnu Măgurele, unde un adolescent a fost înjunghiat pe stradă, sub privirile îngrozite ale iubitei

Primele imagini de la atacul care a avut loc aseară în Turnu Măgurele, când un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat şi a ajuns la spital, iar iubita lui a fost agresată. Camerele de supraveghere i-au surprins pe atacatori, deocamdată nereţinuţi, în timp ce fug pe străzile din oraş.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 29.06.2023, 14:31

Vezi și

Ziua şi atacul în rândul tinerilor. După crima teribilă din Grădina Botanică de la Craiova, un alt incident aproape tras la indigo a avut loc, aseară, în Turnu Măgurele. Un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat, iar prietena lui de aceeaşi vârstă a fost agresată, pe stradă, de doi băieţi de 16 şi 14 ani.

Sunt imagini filmate pe strada principală, pentru câ în zona centrală a avut loc acest atac. Imagini care arată destul de clar ce s-a întâmplat undeva în jurul orei 4:15, atunci când a fost reclamat și la numărul unic de urgență 112 acest incident.

Tânărul de 17 ani a fost înjunghiat de mai multe ori pe stradă, în Turnu Măgurele, sub privirile iubitei

În înregistrare se văd patru tineri care pot fi văzuți alergând pe mijlocul străzii. Nu este clar dacă cei patru tineri sunt parte din atacatori sau dacă printre ei se află tânărul de 17 ani care a ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. Prietena lui, dar și alți băieți au apucat să sune la 112. Așa au apărut poliția și ambulanțele. 

Până în momentul de față, polițiștii din Teleorman nu au reușit să dea de cei doi agresori. Au fost identificați, oamenii legii știu despre cine este vorba, dar nu au reușit să-i prinsă până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la atacul din Turnu Măgurele, unde un adolescent a fost înjunghiat pe stradă, sub privirile îngrozite ale iubitei