Antena Meniu Search
x

Doi tineri au fost înjunghiați la Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a murit, un băiat e în stare gravă

O fată în vârstă de 14 ani și un băiat în vârstă de 19 de ani au fost înjunghiați, marți, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. Suspectul a fost prins. Copila a decedat din cauza rănilor suferite, iar tânărul este în stare gravă la spital. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale IPJ Dolj cu sprijinul Serviciului Român de Informații.

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 18:41

tineri înjunghiați în Grădina Botanică din Craiova
O fată de 14 ani a murit după ce a fost înjunghiată la Grădina Botanică din Craiova. Un alt tânăr, de 20 de ani, e în stare gravă - Youtube / Ana-Maria Gebăilă

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, marți, prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova două persoane au fost înjunghiate.

Oamenii legii au reușit să îl prindă pe presupusul autor, acesta fiind imobilizat foarte rapid. În prezent agresorul se află în custodia polițiștilor.

Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova e în stare gravă

"În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi și antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgență complexe, la locul solicitării, în ambulanță SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență", au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

MAI transmite condoleanțe familiei îndoliate, după tragedia din Craiova

Ministerul Afacerilor Interne a transmis condoleanțe familei îndoliate, după ce fata de 14 ani, înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova, a murit.

"Ministerul Afacerilor Interne transmite condoleanțe familei îndoliate, în urma tragicului eveniment, de astăzi, din județul Dolj. În acestă după-amiază, în jurul orei 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în Grădina Botanică din Craiova, două persoane ar fi fost înjunghiate. La fața locului au fost direcționate, de urgență efectivele de poliție, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat rapid, fiind în custodia polițiștilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale. În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul minorei, în vârstă de 14 ani. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unității de parchet competente, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment", a transmis MAI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Doi tineri au fost înjunghiați la Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a murit, un băiat e în stare gravă