Antena Meniu Search
x

Video Doi adolescenţi de 14 şi 16 ani l-au înjunghiat în spate pe tânărul din Turnu Măgurele. Iubita victimei s-a pus scut ca să îl salveze

Un nou atac sângeros între adolescenţi a avut loc la nici 24 de ore de la tragedia din Craiova când un cuplu a fost atacat din senin pe stradă. Un tânăr de 17 ani din Turnu Măgurele a ajuns cu o gaură în plămân la spital, după ce a fost înjunghiat de doi necunoscuţi. Cazul a fost semnalat pe Fii Observator de rudele iubitei acestuia, cea care s-a pus între agresori şi ploaia de lovituri. Agresorii au 14, respectiv 16 ani. Unul s-a predat deja la Poliţie, dar celălalt e în continuare de negăsit. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 29.06.2023, 19:23

Vezi și

Aşa arată imaginile groazei şi neputinţei. În centrul oraşului Turnu Măgurele, în jur de ora 4 dimineaţa, o adolescentă şi prietenul ei de 17 ani au fost atacaţi brutal de doi necunoscuţi. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care fata îngenunchează terifiată pe trecerea de pietoni. Apoi se ridică şi se opreşte lângă ceilalţi prieteni care n-au apucat să reacţioneze în vreun fel. 

Iubita a încercat să-l protejeze cu orice preţ

Apropiaţii victimei spun că iubita s-ar fi pus scut peste el ca să oprească ploaia de lovituri de cuţit.

Verişorul iubitei: Ea a sărit în apărarea băiatului atunci. A oprit situaţia. Celelalte persoane am înţeles că ar fi fugit. 

Pe acelaşi subiect

Tot fata a sunat şi la 112. Medicii i-au acordat tânărului primul ajutor şi l-au transferat rapid la Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu din Capitală. Are o gaură în plămân şi a fost internat la terapie intensivă. Tatăl său care lucrează în Franţa a luat primul avion spre Bucureşti. 

Tatăl victimei: Primul care a trecut l-a lovit cu pumnul fără să îi zică nici dă-te mai încolo. Şi celălalt, pe la spate, l-a înjunghiat. Are patru tăieturi pe spate, dintre care una i-a perforat plămânul. 

Starea băiatului este acum stabilă şi a fost mutat pe secţie de chirurgie. 

Agresorii au 14, respectiv 16 ani. Minorul de 14 ani s-a prezentat la Poliţie după mai bine de 24 de ore, însoţit de tatăl său şi de avocat. Iar celălalt adolescent e în continuare liber. 

"Am înţeles că cei doi erau beţi. S-au oprit la ei şi i-au dat un pumn în cap băiatului, acesta care e înjunghiat, iar el a ripostat. S-au alergat pe aici şi l-au prins în colţ la cabinet şi i-au dat trei cuţite.'' 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. 

În ultimele luni, violenţa extremă în rândul adolescenţilor a explodat. 

Gabriel Diaconu, psihoterapeut: De cele mai multe ori ai în spate o persoană care îşi găseşte ulterior raţiunea actelor şi faptelor impulsive, impulsivitatea fiind trăsătura caracterială fundamentală la astfel de indivizi. Unealtă în geantă, lucrurile pe care o persoană le are la ea, au de a face şi cu un nivel fetiş. Tot timpul acţionează în ofensă. Se aşteaptă că cineva îi vrea răul. 

Dan Antonescu, criminalist: Au fost nenumărate astfel de cazuri când copii, aparent şi absolut normali, au ajuns să fie criminali sau autori de tentativă de omor. 

Un incident şocant a avut loc în aprilie într-un liceu din Capitală, când un elev şi-a înjunghiat profesoara de japoneză cu un cuţit pe care îl avea în ghiozdan. Tânărul a fost acuzat de tentativă de omor şi a primit arest la domiciliu, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia împotriva arestului preventiv. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Fii Observator » Doi adolescenţi de 14 şi 16 ani l-au înjunghiat în spate pe tânărul din Turnu Măgurele. Iubita victimei s-a pus scut ca să îl salveze