Antena Meniu Search
x

Video "Băiatul și cu fata din spate mișcă". Tânără moartă într-un BMW zdrobit de TIR pe contrasens, la Remetea Mare

O tânără de 36 de ani și-a găsit sfârșitul, în această dimineață, într-un groaznic accident pe șoseaua care leagă Timișoara de Lugoj. Tragedia s-a produs pe DN6, în localitatea Remetea Mare, după ce un BMW condus de un șofer în vârstă de 23 de ani a intrat cu mașina pe contrasens, izbindu-se frontal cu un TIR încărcat cu fructe.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.08.2022, 13:21

Vezi și

"Băiatul și cu fata din spate mișcă. Cei de pe partea drepată nu mișcă".

Sunt imaginile dramatice surprinse la puțin timp după tragedie. 

Accidentul cumplit s-a produs în această dimineață. Un apel la 112, în jurul orei 6.00, anunța un grav accident de circulație pe DN6, în localitatea localitatea Remetea Mare din județul Timiș. 

Ajunși la fața locului, pompierii au găsit mai multe persoane încarcerate într-un BMW care se ciocnise frontal cu un TIR. Două dintre victimele rămase blocate între fiarele mașinii erau inconștiente.

Pe acelaşi subiect

"În urma apelului primit prin S.N.U.A.U. 112, la ora 06:09, am fost solicitați să intervenim în urma unui accident rutier produs în localitatea Remetea Mare, pe DN6. A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara cu 2 autospeciale de stingere, o descarcerare, 2 ambulanțe SMURD tip B și 1 ambulanță SMURD tip C cu un efectiv de 16 subofițeri. În accident au fost implicate 1 autotren, încărcat cu fructe, în care se afla doar șoferul și 1 autoturism cu 4 pasageri. În urma accidentului au rezultat 4 victime. S-a intervenit pentru extragerea a 3 victime care au rămas încarcerate, 2 dintre acestea fiind inconștiente", au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Din păcate, pentru o tânără de 36 de ani echipajele de prim-ajutor nu au mai putut face nimic. Efortul medicilor de a o readuce la viață a fost în zadar, fiind declarată decedată. Celelalte trei persoane care se mai aflau în BMW, în momentul producerii accidentului, șoferul de 23 de ani, un băiat de 18 ani și o femeie de 52 de ani, au fost răniți și transportați la spital.

Conducătorul autotrenului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Șoferul de 23 de ani ar fi adormit la volan

Tragedia s-a produs după ce șoferul BMW-ului a intrat cu mașina pe contrasens. 

"Un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autoturism pe DN 6 în localitatea Remetea Mare dinspre Lugoj spre Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani. În urma impactului o femeie de 36 de ani, pasageră în autoturism, a decedat. De asemenea, conducătorul autoturismului, un băiat de 18 ani și o femeie de 52 de ani( pasageri în autoturism) au fost răniți și transportați la spital. Poloțiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", se arată în informarea celor de la IPJ Timiș.

Potrivit unor surse, tânărul de 23 de ani ar fi adormit la volan.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Băiatul și cu fata din spate mișcă". Tânără moartă într-un BMW zdrobit de TIR pe contrasens, la Remetea Mare