Antena Meniu Search
x

Video "Dădea în mine. Mă înjura în autobuz!". Un tânăr a împins un bătrân în fața mașinii, pe un bulverard din Constanța. Omul a murit la spital

Incident şocant, ieri, în Constanţa. Un bărbat de 71 de ani a fost îmbrâncit şi proiectat pe prima bandă a unui bulevard de către un tânăr. Omul nu a mai apucat să se ridice şi a fost lovit de o maşină. A murit în scurt timp la spital. Tânărul de 21 de ani care a comis fapta spune că se certase cu bărbatul în autobuz, iar conflictul a continuat şi după ce au coborât.

de Redactia Observator

la 21.08.2022, 08:36

Vezi și

Ambulanţa îl duce la spital pe bărbatul de 71 de ani care încă se zbate între viaţă şi moarte. Tocmai fusese împins pe carosabil de tânărul cu care se luase la harţă. 

Înainte de a apuca să se ridice, a fost lovit de o maşină.

Claudia Tatarici, medic SAJ: A fost găsit un pacient în comă, i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat la spital judeţean.

Bărbatul a murit însă la scurt timp.

Pe acelaşi subiect

Te-ai certat cu el în autobuz, am înţeles? 

Da, dădea în mine. Nu am fost atent că e vreo maşină în faţa trecerii. 

Dar de la ce a plecat totul? 

Mă înjura în autobuz, spunea că mă loveşte. 

După ce l-a aruncat pe bătrân în fața mașinii, tânărul a fugit

După ce a văzut că victima pe care a aruncat-o în faţa maşinii nu mai mişcă, tânărul de 21 de ani a luat-o la fugă. A fost însă prins şi imobilizat de trecători, până la sosirea poliţiei.

Liliana Trifu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Nu te-ai gândit că poţi să faci o faptă gravă? 

Nu am fost atent. Nu am fost atent deloc.

Îţi pare rău pentru ce ai făcut? 

Foarte mult.

Tânărul este recidivist. Acesta mai are două dosare penale la activ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Dădea în mine. Mă înjura în autobuz!". Un tânăr a împins un bătrân în fața mașinii, pe un bulverard din Constanța. Omul a murit la spital