Antena Meniu Search
x

Băiețel de 2 ani mușcat de câine, în Vaslui. Animalul l-a rănit pe copil și anul trecut, părinții l-au păstrat în curte

Un băiețel de 2 ani a fost mușcat de câine, în Vaslui. Animalul l-a rănit pe copil și anul trecut, dar părinții l-au păstrat în curte

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.05.2020, 14:05

Copil mușcat de câine
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Copilul a fost mușcat de cap și de gât.
  • Câinele a scăpat din țarcul în care era închis.

O ambulanță TIM Vaslui a fost solicitată de urgență în localitatea Bălteni- Deal, comuna Bălteni, din Vaslui, pentru a prelua și acorda îngrijiri medicale unui copil în vârstă de 2 ani mușcat de un câine în zona gâtului și a capului. 

Copilul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu răni multiple la nivelul capului și al gâtului, care, din fericire, nu i-au pus viața în pericol. Minorul se juca în curte în momentul când a fost mușcat. 

Din primele informații, se pare că mama lui tundea iarba prin fața casei și nu se știe cum câinele s-a eliberat din țarc. Animalul s-a năpustit direct asupra copilului. 

Băiețelul a mai fost odată mușcat de același câine, și anul trecut, însă după lungi discuții cu medicul veterinar, părinții copilului au decis să îl păstreze, scrie Vremea Nouă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Băiețel de 2 ani mușcat de câine, în Vaslui. Animalul l-a rănit pe copil și anul trecut, părinții l-au păstrat în curte