Antena Meniu Search
x

Video Băieţelul de 2 ani dispărut în Botoşani este căutat cu elicoptere şi un avion civil. Părinţii copilului, reveniţi de urgenţă în ţară, sunt în stare de şoc

O armată de oameni cu câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune îl caută de aproape 24 de ore pe băieţelul de doi ani dat dispărut într-o comună din Botoşani. Copilul, lăsat de părinţii plecaţi din ţară în grija unei bunici, s-a pierdut în timp ce era cu bătrâna într-o vizită. O cameră de supraveghere l-a filmat când intra singur într-o pădure.

de Angela Bertea

la 19.03.2024, 18:19

Vezi și

Sunt aproape 24 de ore de când, Radu Aryan, băieţelul de doar 2 ani, este căutat. Copilul a dispărut din casa unor cunoştinţe. Venise cu bunica în vizită.

Bunica minorului: Când l-am luat în casă, iar a dispărut. 

Inițal, bătrâna nu s-a îngrijorat, pentru că cel mic se juca adesea prin curte. Abia în jurul orei 15.00, pentru că cel mic întârzia să apară, a sunat la 112.  

Bunica minorului: Timp de o oră am căutat şi după am anunţat poliţia. 

Pe acelaşi subiect

La faţa locului au ajuns imediat zeci de echipaje de intervenţie. Vecinii au sărit şi ei în ajutorul salvatorilor. Cu toţii au început o misiune contra cronometru.

Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani: Au fost demarate activităţi de căutare începând din acest loc din care a fost dat dispărut. 

Micuţul Radu Aryan, surprins de o cameră de supraveghere când mergea spre pădure

O cameră de supraveghere l-a suprins pe Aryan când mergea spre pădure. Autorităţile au anunţat dispariţia celui mic şi printr-un mesaj Ro-Alert.

Bunica minorului: Să îl fi luat cineva, dar aşa din senin să dispară nu se poate! 

Căutările au continuat chiar şi după lăsarea întunericului. 

În momentul dispariţiei, minorul de doi ani purta o bluză de trening roşie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi albe şi adidaşi cu lumini. 

Părinţii băieţelului, în stare de șoc

Părinţii băieţelului, care muncesc în străinătate, au ajuns şi ei în această dimineaţă în ţară.

Sunt aproape 24 de ore de căutări, însă, până în acest moment, nici urmă de micuţ.

În teren, sunt 170 de forţe de ordine din cadrul MAI, pompieri, poliţişti, jandarmi, la care se adaugă şi voluntarii. Aşadar, peste 200 de oameni îl caută pe băieţel. În sprijin, au venit jandarmi şi poliţişti din judeţele Neamţ, Bacău, Suceava şi Iaşi. La căutări participă şi un elicopter de la Inspectoratul general pentru aviaţie, iar dimineaţă a survolat un elicopter SMURD, în care s-a aflat şi pădurarul din zonă, care cunoaşte foarte bine împrejurimile.

Voluntarii s-au alăturat pe jos, cu ATV-uri, iar de aproximativ o oră survolează şi un avion civil, cu speranţa că vor de urma micuţului. Căutările sunt îngreunate de vremea nefavorabilă, a început să plouă. În acest moment, se ia în calcul şi căutări în interiorul localităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Băieţelul de 2 ani dispărut în Botoşani este căutat cu elicoptere şi un avion civil. Părinţii copilului, reveniţi de urgenţă în ţară, sunt în stare de şoc