Antena Meniu Search
x

Video Băiețelul din Dej spulberat pe trecere a scăpat doar cu câteva zgârieturi. "Copiii de acolo parcă se aruncă intenționat în fața mașinilor"

La Dej, în judeţul Cluj, un băiețel de 7 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Pentru că, iniţial, copilul nu părea să fi fost rănit, părinţii şi şoferul au decis să nu cheme poliţia. Asta, deşi legea spune clar că în cazul unui accident cu victime nu se încheie înţelegere amiabilă! Câteva ore mai târziu copilul a ajuns la spital. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 17.01.2023, 15:19

Vezi și

Din fericire, acum copilul se simte bine. În mod miraculos a scăpat doar cu câteva zgârieturi și o vânătaie pe abdomen, dar medicii au decis, totuși, să-l mai țină câteva zile sub supraveghere.

Totul s-a întâmplat aseară, după lăsarea întunericului, pe o stradă din Dej. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum un grup de copii traversează strada în fugă pe trecerea pentru pietoni, iar băiatul în vârstă de 7 ani rămâne în urmă. Mai apoi, acesta țâșnește pur și simplu în mijlocul străzii, în fața unei mașini, fără ca șoferul să mai poată apuca să frâneze, astfel că l-a lovit în plin. Imediat după aceea, din casă au ieșit părinții băiatului, care i-au dat asigurări șoferului că cel mic nu a fost rănit, că totul este în regulă și că, mai bine pentru toți ar fi să se înțeleagă fără să anunțe poliția. Așa s-a și întâmplat, iar șoferul i-a lăsat mamei un număr de telefon și i-a transmis să îl anunțe în caz că se modifică ceva. 

Copiii din zonă ar obișnui să se arunce în fața mașinilor, ca să facă rost de bani

În aproximativ o oră, părinții s-au dus cu cel mic la spital, iar medicii de acolo au anunțat poliția. Oamenii legii l-au sunat pe șofer folosind numărul de telefon pe care l-a lăsat părinților și l-au anunțat că va fi cercetat nu doar pentru vătămare corporală din culpă, ci și pentru părăsirea locului accidentului. Pe de altă parte, oamenii din zonă spun că nu de puține ori l-au văzut pe băiatul respectiv, dar și pe frații acestuia, care provin dintr-o familie săracă, că s-ar fi aruncat intenționat în fața mașinilor și iau în calcul ca aceasta să fie o metodă prin care să facă rost de bani.

Pe acelaşi subiect

"Sâmbătă, aceiași copii erau la trecerea de pietoni de mai jos de unde s-a intamplat accidentul. Efectiv stăteau ascunși printre mașinile parcate, iar când se apropia o mașină, săreau în fața ei. Am stat și i-am urmărit minute în șir și exact asta făceau", ne-a declarat un locuitor din zonă.

"Acei copii de multe ori stau la pândă și când văd mașina venind, o iau la fugă pe trecerea de pietoni. Mie, personal, îmi dau impresia că o fac în mod intenționat!", spune altcineva.

Acest lucru va fi stabilit de polițiști în cadrul anchetei, însă totul este foarte dificil de dovedit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Băiețelul din Dej spulberat pe trecere a scăpat doar cu câteva zgârieturi. "Copiii de acolo parcă se aruncă intenționat în fața mașinilor"