Antena Meniu Search
x

Video Un autocar cu 52 de români s-a răsturnat pe o autostradă din Italia: 22 de oameni, transportaţi la spital. O victimă, în stare gravă, preluată cu elicopterul

Un autocar din Botoşani, plin cu români, s-a răsturnat pe o autostradă din Italia. La faţa locului au intervenit imediat autorităţile italiene cu numeroase ambulanţe, dar şi cu un elicopter.

de Redactia Observator

la 16.01.2023, 19:43

Vezi și

Potrivit publicaţiei padovaoggi.it, la bordul autocarului se aflau 52 de persoane, toate de naţionalitate română. Printre aceştia se aflau şi copii. Din fericire, nu au existat victime în momentul incidentului. În schimb 22 de oameni au fost transportaţi la spital, iar o persoană a fost preluată cu elicopterul şi dusă la spital, medicii având un pronostic rezervat în ceea ce priveşte starea sa.

Conform sursei citate, autocarul a plecat din Roma şi se îndrepta spre România. Incidentul rutier a avut loc astăzi, 16 ianuarie, în jurul orei 13:00, pe autostrada A13 Bologna - Padova. Traficul a fost blocat câteva zeci de minute şi s-au format cozi de 12 kilometri. Autostrada a fost redeschisă în jurul 14:30, dar a rămas închisă şoseaua de legătură.

Comandantul poliţiei rutiere, Gianfranco Marturano, a declarat că urmează să fie clarificate cauzele accidentului, conform ilgazzettino.it. El a precizat că autocarul spre îndrepta spre Veneţia, iar pe rampa de accelerare pentru a reveni pe autostradă, şoferul a pierdut controlul autovehicului. Şoferul a fost testat penru consumul de alcool, iar testul a fost negativ. "Pe acea porţiune de drum viteza permisă este de 40 km/h aşa că mergem să verificăm viteza pe care o avea şi motivul pentru care a ratat complet manevra. Vom verifica, de asemenea, timpii de conducere şi de odihnă. Chiar ar fi putut fi mult mai rău.”, a spus Marturano, potrivit news.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Un autocar cu 52 de români s-a răsturnat pe o autostradă din Italia: 22 de oameni, transportaţi la spital. O victimă, în stare gravă, preluată cu elicopterul