Antena Meniu Search
x

Băieţelul dispărut la Pecineaga a fost găsit mort. Iulian a fost scos fără suflare din primul bazin de dejecţii (Video)

Băieţelul dispărut la Pecineaga a fost găsit mort. Iulian Alexandru Biţică a fost scos fără suflare din primul bazin de dejecţii al complexului de porci din localitate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2019, 11:23

Băieţelul dispărut la Pecineaga a fost găsit mort. Iulian a fost scos fără suflare din primul bazin de dejecţii - Observator.tv / Poliţia Română

Băieţelul dispărut la Pecineaga a fost găsit mort. Iulian Alexandru Biţică a fost scos fără suflare din primul bazin de dejecţii al complexului de porci din localitate.

La şase zile de la dispariţie, Iulian Alexandru Biţică a fost găsit mort într-un dintre bazinele de dejecţii ale complexului de porci din Pecineaga.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au confirmat găsirea trupului neînsufleţit, în bazinul 1. Urmează procedura de identificare.

Băieţelul de 8 ani era dispărut de sâmbătă. După ora prânzului, Alexandru se juca liniştit în faţa casei când, la un moment dat, tatăl lui nu l-a mai văzut. Bărbatul a început să-l caute şi, văzând că nu dă de el, a dat alarma. 

Zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari au periat întreaga zonă, însă nici urmă de băiat. 

Iulian Biţică a fost găsit mort în primul bazin de dejecţii

În ultimele zile, căutările copilului de opt ani s-au concentrat la bazinele de decantare ale complexului de porci din localitate, după ce apăruse informaţi că Iulian ar fi putut să cadă acolo.

Copilul a fost căutat chiar şi cu un năvod pescăresc, însă fără rezultat. 

Ieri, însă, militarii ISU Dobrogea au finalizat golirea bazinelor, după care le-au luat la pas.

În această dimineaţă, la ora 8.30, trupul micuțului a fost găsit de scafandrii voluntari, care au intrat din nou în primul bazin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Băieţelul dispărut la Pecineaga a fost găsit mort. Iulian a fost scos fără suflare din primul bazin de dejecţii (Video)