Antena Meniu Search
x

Bancnotă euro cu chipul lui Ştefan cel Mare, scoasă la vânzare la Muzeul Naţional al Bucovinei. Cât costă

Muzeul Naţional al Bucovinei a lansat o nouă bancnotă Euro Suvenir, dedicată Voievodului Ştefan cel Mare. Astfel, muzeul vine în faţa publicului cu un produs de suflet, prin care omagiaza personalitatea celui mai mare roman al tuturor timpurilor - Ştefan cel Mare.

de Angela Bertea

la 03.04.2023, 07:54

Vezi și

Cine dorește poate să cumpere acesta bancnotă de zero euro pe care se regăsește chipul voievodului Ștefan cel Mare, că suvenir. Bancnotele au fost puse în vânzare la prețul de 21 de lei și se găsesc la magazinul de prezentare al Muzeului de Istorie Suceava, iar începând de săptămâna această vor putea fi cumpărate și de la standul de prezentare de la Cetatea de Scaun a Sucevei. 

​Bancnota suvenir de 0 Euro, cu reprezentarea voievodului Ștefan cel Mare, este realizată în una din imprimeriile acreditate de către Banca Centrală Europeană și are caracteristici de securitate asemănătoare bancnotelor reale. 

Mai mult, acesta este a două bancnotă suvenir de zero euro lansată de muzeul Bucovinei. Prima a fost cea cu imaginea Cetății de Scaun, bancnotă ce a fost, de altfel, la mare căutare, prima serie de câteva sute de bucății s a vândut de pe o zi pe altă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bancnotă euro cu chipul lui Ştefan cel Mare, scoasă la vânzare la Muzeul Naţional al Bucovinei. Cât costă