Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bucureşti care a abuzat o minoră, reţinut după ce a pierdut un stick cu imagini compromiţătoare

Bucureşteanul C. E., de 35 de ani, a fost reţinut de procurorii DIICOT, fiind acuzat că a abuzat în repetate rânduri, în acest an, de o minoră de 13 ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.11.2019, 18:53

Bărbatul ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile
Bărbatul stocase pe diferite dispozitive mii de imagini compromiţătoare cu minora abuzată - DIICOT

Bucureşteanul C. E., de 35 de ani, a fost reţinut de procurorii DIICOT, fiind acuzat că a abuzat în repetate rânduri, în acest an, de o minoră de 13 ani.

Inculpatul a fost reţinut, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată, şi pornografie infantilă, în formă continuată.

Bărbatul a fost prins după ce a pierdut un stick de memorie în care stocase numeroase imagini compromiţătoare cu minora respectivă.

Dispozitivul a alertat forţele de ordine, care au percheziţionat casa bărbatului surprins alături de minoră în imaginile respective.

În urma percheziției efectuate la domiciliul inculpatului au fost ridicate trei telefoane, şase hard-diskuri, un card microSD, un laptop și 142 de DVD-uri și CD-uri, descoperindu-se peste 3.700 de fişiere foto şi video cu caracter sexual explicit.

Bărbatul urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Bucureşti care a abuzat o minoră, reţinut după ce a pierdut un stick cu imagini compromiţătoare